Szerintetek 2021ben megéri 200.000 ftért venni egy okostelefont? Gondolok itt OnePlus 9-re. Kamera ügyile jó ugye?
Figyelt kérdés
2021. aug. 19. 18:28
1/9 anonim válasza:
2/9 A kérdező kommentje:
de ez most teljessen más kérdés
2021. aug. 19. 18:37
3/9 anonim válasza:
Ha van rá pénzed és nem sajnálod akkor igen de ha nincs akkor nem
4/9 anonim válasza:
A kérdésed abból a szempontból totál értelmetlen, hogy ha csak azt nézzük, hogy megéri-e 200 ezer forintért okostelefont venni. Attól függ mennyit keresel, mik az igényeid, mire használnád leginkább a telefont, stbstb.
5/9 A kérdező kommentje:
Fényképeket lőnék vele, de nem sűrűn, de ha csinálok legyen szép. Játszanék is rajta azért. Nem sajnálom ha tudom, hogy megéri megvenni!
2021. aug. 19. 18:55
6/9 anonim válasza:
Nekem OnePlusom van, nem bántam meg, hogy megvettem, de az OOS 11 óta sokkal rosszabb lett.
Konkrétan 2021-re a OnePlus egy olyan telefongyártó lett, mint az Apple.
Azért egy kész vicc, hogy vesz valaki 300.000 Forintért egy telefont aztán 2 év múlva "dobhatja ki", mert nem lesz olyan élmény használni.
Én váltok iPhone-ra, nem azt mondom, hogy szar a OnePlus, de nem ér annyit, amennyibe kerül.
7/9 A kérdező kommentje:
értem köszönöm!
2021. aug. 19. 19:26
8/9 Szirty válasza:
Hogy számodra "megéri"-e azt nem tudom.
A saját véleményem az hogy semmiképpen nem.
Azt a pénzt inkább homlokzati hőszigetelőbe invesztálom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!