OnePlus 8 128GB, 8GB RAM vs OnePlus 8 256 GB, 12GB Ram. Megéri a 84 ezer Ft-os többlet költséget?
Kicsit aránytalannak tartom a különbséget 128 GB tárhelyért és +4GB RAM-ért, szerintem a reális többlet árnak olyan 20, legfeljebb 30 ezer Ft-ot látnék indokoltnak, de nyilván a gyártó érdeke miatt annyi, amennyi, menjünk is tovább.
Általában 3-5 évente cserélek telefont, eddig mindig Samsungom volt, de úgy látom, hogy eléggé túl van árazva az S20 amit vettem volna, főleg úgy, ha melléteszünk egy OnePlust 8-at.
Amennyiben nem szoktam a telefonon játszani (arra ott van nekem a számítógép) mindennapi használat közben (kamera, alkalmazások betöltése, böngészés, stb..) lehet érezni számottevő különbséget, ami miatt érdemes lehet mégis inkább a 12GB-os modellt választani?
Számítani lehet-e arra is, hogy esetleg az erősebb modell jobban tartja az árát a másikhoz képest, (ha majd használtan el szeretném adni...) vagy nem jellemző?
Inkább OnePlus Nord, vagy megvárod hogy a 2 napja megjelent Nord 2-nek lejjebb menjen az ára (én is ezt csinálom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!