Miért csak 2G-t használ a Telefonom(Huawei P8 Lite)?
Tudom,hogy régi a telefon,de korábban is ilyen telefonom volt és gond nélkül ment a 4G.
Pontos tipus:vagyis verzió szám ALE-L21HUNC150205B
A Sim kártya Tudja a 4G-t a telefon is tudja most is LTE-n van.Ugyan ez a Sim kártya volt korábbi P8 Lite-ban ,ugyan az a helyszin is.
A Mobil szolgáltató T-mobile és mikor rámegyek a émobilszolgáltó kiválasztása,akkor az fogad,hogy T-mobile 2G
Telenor2G(Tiltott)
Vodafone4G(Tiltott)
Annyi,hogy a korábbi p8 lite-on 6.0 Android futott ezen viszon 5.0.1 van nem tudom talán ez volna a baj,ha igen hogyan tudom frissiteni,mert automatikusan a frissítő-ben azt irja,hogy nincs elérhető frissités.Remélem érthetően irtam le és köszönöm előre is a segitséget'
Be tudod állítani, hogy milyen mobilhálózatra csatlakozzon rá. Valószínűleg ennél a telefonnál a 2G van beállítva. Azért van ilyen beállítás, mert energiatajarékossági szempontból jobb a gyengébb mobilhálózat.
Samsungos vagyok, de gondolom Huaweinél is hasonlóképpen lehet beállítani.
Nálam a Beállítások -> Kapcsolatok -> Mobilhálózatok -> Hálózati mód
És a hálózati módnál beállítod, hogy LTE/3G/2G.
Remélem tudtam segíteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!