Mi van a vodafone-nál?
Augusztus elején feltöltöttem 8000Ft-tal a sim kártyám, hogy megrendelem az 500GB mobilinternet. Azért ezt rendelem, mert mi nálunk a faluba ebben a 4 emeletes házban nincs a DIGInek hálózata, csak Telekom van, amit utalok, így marad a Vodafone. Semmi bajom nincs a vodafones internettel amúgy.
Lényeg: 8.000Ft befizetésre került, vettem magamnak egy játékot, de nem tudom letölteni Steamen, mert az 500gigát nem tudom megrendelni. Múlthéten bent voltam, azt mondták keddre jó lesz, péntek van. Rohadtul nincs kedvem 3x-ra beutazni Hajmáskérről Veszprémbe, mert bénák.
Valaki nem tudja mikor lesz jó a mobilnet vásárlás? 8000Ft az 8000Ft, nem viccből lett feltöltve.
Na jó. Bent voltam a Veszprem plázai vodafosba mert csak az volt nyitva.
Elkezdem, nem megy a rendelés. Ő erre: "Valószínűleg kifogják vezetni" én meg mondom, érdekes a másik vodafoneban karbantartást mondtak. "Hát akkor az"
Utána mondtam, hogy ha felmondom a SIMet akkor fizessék vissza. Erre ő hát ő ezt nem tudja. Én erre annyira beidegesedtem, hogy leszőkekrváztam és dühöngtem magamban kifelé menet, hogy hogy lehet egy ilyen szakképzettlen csajszi ott, látszik csak szpni tud.
Bemész legközelebb, és ha nem hajlandók megszüntetni a szolgáltatást, közlöd velük, hogy ez esetben felveszed a kapcsolatot a fogyasztóvédelelemmel.
Hidd el, hogy azonnal foglalkozni fognak veled.
Nem igazán értem miért egy szerencsétlen eladót kell csesztetni. Nem ő tehet arról, hogy valami nem megy. Azt tudja mondani amiről infót kap.
Ha fontos az internet, ott a telekom domino.
Ott van 24 óra korlátlan net 990 forintért, 3 nap korlátlan 1990 forintért, és korlátlan 30 nap 9990 forintért.
A 8 ezret tuti vissza adják ha kéred.
23,24: Bemegyek holnap inkább Várpalotára próbálkozni, hátha ott más lesz, köszönöm a tippet.
25: Eladó olyan buta volt, nemtörődöm, és flegma, ami szerintem eléggé nem szép. Arról ne is beszéljünk hogy nem értett a munkájához, mert kivezetésről beszélt, másik üzletben meg karbantartás.
Kértem már, azt mondták hogy 30 nap az elbírálás hogy visszaadják-e...
Őszintén szólva nekem az kellene, hogy kapcsolják be az 500GB-ot, amit elvileg már megrendeltem csak nem írodótt jóvá. Szeptembertől biztos hogy megyek egy másik szolgáltatóhoz, mert ez számalmas. (Telekom)
Bent voltam ma is. 45 percet kellett várnom, az ügyintéző sem hitte el, hogy ilyen létezik, mert állítólag be van kapcsolva. Érdekes.
Azt mondtam, hogy jó, nem szarakodom, mondják fel a SIM-et, erre azt mondta hogy nincs ilyen lehetőség. Én mondtam hogy írjon panaszt, amire 30 nap az elbírálás, és bemegyek a fogyasztóvédelemhez. Most ott tartok, hogy nincs net, nincs 8.000-em, fogyasztóvédelmen erősen gondolkodom, és net után nézek. Láttam egy SIM kártyás céget, ahol korlátlan netet biztosítanak 6.499Ft-ért, így lehet megérdeklodom, de 3 havi kaukciót kér és még a 6.499Ft-ot... Ami kicsit sok.
Mondjuk nekem eléggé érdekes, hogy ott az ügyintéző és nem csinál semmit konkrétan. Nem hívja fel a központot, se semmi, csak sz*rakódik. Nekem ez olyan mintha szándékos lenne... Én még nem láttam ilyet, és úgy csinálnak mintha csak velem lenne ilyen, holott teli volt a vodafone hasonló problémákkal. (Itt az oldalon is olvasok)
Az a baj, hogy faluban lakom, egy 4 emeletes társasházban, és ebbe meg a többi 7 társasházban nincs vezetékes szolgáltatás csak a Telekom, bár itt az is szrakszik. Mindenkinek mobilnete van, de előfizetéssel és Telenornál ha jól tudom. Ha városban élnék DIGI-m lenne ez egyértelmű..
Hát Telenornál láttam olyan opciót, de előfizetéssel, és nem tudom, hogy azok hogy működnek, de azt is megérdeklődöm. (26ezer forint vagyis így már 33ezer forint a voda hülyesége miatt rengeteg, akkor is ha kaukcióról van szó)
8000Ftom rajta volt, tegnap frissítettem a vodafone alkalmazást, és voálá megtudtam venni a netet és hibátlanul megy.
Pedig ma mentem volna be a telenorhoz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!