Mi van a vodafone-nál?
Augusztus elején feltöltöttem 8000Ft-tal a sim kártyám, hogy megrendelem az 500GB mobilinternet. Azért ezt rendelem, mert mi nálunk a faluba ebben a 4 emeletes házban nincs a DIGInek hálózata, csak Telekom van, amit utalok, így marad a Vodafone. Semmi bajom nincs a vodafones internettel amúgy.
Lényeg: 8.000Ft befizetésre került, vettem magamnak egy játékot, de nem tudom letölteni Steamen, mert az 500gigát nem tudom megrendelni. Múlthéten bent voltam, azt mondták keddre jó lesz, péntek van. Rohadtul nincs kedvem 3x-ra beutazni Hajmáskérről Veszprémbe, mert bénák.
Valaki nem tudja mikor lesz jó a mobilnet vásárlás? 8000Ft az 8000Ft, nem viccből lett feltöltve.
"Tisztelt Ügyfelünk! Havi megújuló 500MB szolgáltatásunk megrendelése a továbbiakban nem lehetséges. Üdvözlettel: Vodafone"
(Érdekesség: 500MB, egy hete is ezt írta ki.)
Online is próbáltuk, ott azt írja aktiválva, az ügyintéző szerint aktiválva van elméletileg, de fizikailag nem, mert nem futott át, valamint a 8000Ft-om ugyanúgy rendelkezés áll. Azt mondta, hogy a hétvégén legkésőbb keddig aktiválódik. Ez volt múlt hét pénteken. Azóta kb az idegességem aktiválódott.
Mindegy holnap 13-ig vannak ha jól látom, befogok menni és írni fogok, köszönöm a válaszokat.
Az szép.
Főleg, hogy GB-ot rendelsz és E mint egyszeri, erre elkezd a megújuló 500 megásról szövegelni..
Na ennyit a vodafonról....
Én inkább nem próbálkoznék a számhordozással, két ismerősömnek is elcseszték a vodánál, aztán egyiküknek két hétig nem működött a száma egyáltalán.
Bemész a vodához, hogy megszünteted a feltöltős csomagodat, KÖTELESEK a rajta lévő pénzt készpénz formájában visszaszolgáltatnni (Törvény írja elő)
MAjd egy teljesen új SIM kártyával (Vagy ha már van, akkor azzal) Telekmnál feltöltős csomagot rendelni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!