Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nokia E71 tapasztalatok? Most...

Nokia E71 tapasztalatok? Most szeretnékvenni egyet.

Figyelt kérdés
Az "okosoknak" írom, hogy az arénán a tesztet már elolvastam, most személyes tapasztalatokra lennék kiváncsi.
2010. aug. 29. 07:46
 1/3 anonim ***** válasza:

Haladjunk kívülről és menjünk 'befelé'. =)

Külseje nagyon szép (szerintem) 90%-ka fém ebből adódik hogy nem olyan telefon ami szétesek 3 hónap használat után. =)

Zárójelbe: Az oroszok teszteltek pár telefont hogy melyik bírja jobban. Volt közte Iphone, LG Arena, Nokia 5800, HTC telefonok. Kitették esőre a telefonokat mosogató gépbe tették leejtették a földre autóval átmentek a telefonokon és a Nokia E71 nyert. Alig lett baja... ha megtalálom az oldalt és érdekel akkor belinkelem. Szóval ebből adódik, hogy nem megy szét egyhamar.

Annyi a baj, hogy 2,5 jack dugós fülhallgató lehet beledugni.

Menü szerintem teljesen jól van felépítve, ellehet rajta igazodni.

Zene elég hangosan szól. Ha gyári fülhallgatóval hallgatod a zenét akkor nem valami >húdejó<, de egy márkásabb fülhallgató megdobja rendesen. :D Netezni nagyon jó rajta (Wifi) qwerty miatt. :D Telefonálásnál jó a hang nem torzul.

Ennyit tudtam írni (magamtól) ami fontos. Nem tudom te mit akarsz tudni a telefonról szóval ha van időd akkor kérdezz nyugodtan. :D

2010. aug. 29. 09:11
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi. Végre egy olyan válasz, amit vártam. Érdekelne a link, ha megtalálod, légyszi küld el. Ami még érdekelne: Nem nagyon nagy? Kényelmesen lehet fogni? Egyedi csengőhang? Milyen képeket készít? Ha rögzited mindkét fél hangját hívás közben, az milyen mínőségű? Játékok hogy futnak rajta? PDF olvasója milyen? Én szeretnék majd könyvet is olvasni róla. Egy fél éves telót néztem ki. Az még jó kor? Köszönöm. Várom válaszodat.
2010. aug. 29. 13:15
 3/3 anonim ***** válasza:

Itt a teszt : [link]

Nagyságról: Ha volt a kezedben Iphone akkor tudod milyen mert pont akkora csak annyi, hogy véknyabb 1 vagy 2 miliméterel. Nem tudom pontosan. LG KP500-as telefontól 4 millivel nagyobb 2 milivel szélesebb és 1 vagy 2 milivel véknyabb a telefon.

Szerintem kényelmesen lehet fogni.

Csengőhang: Tehetsz be mp3 csangőhangot ha erre gondolsz. =)

Képekről: Hogy őszinte legyek nem sokat fényképeztem vele de 2 képet belinkelek. Inkább égre néző képek. :D

[link]

[link]

Ha rögzited mindkét fél hangját hívás közben, az milyen mínőségű? Őszinte leszek ezzel nem is próbálkoztam nem is tudom, hogy van-e ilyen lehetőség.

Játékok? Nekem 1 játék van fent még nagyon régen számítógépen játszottam vele. Ez van fent telefonon: http://www.youtube.com/watch?v=iHA1OwMKqLI

Valahogy rálehet erőszakolni a quake 3-mat is de azzal több dolgot kell csinálni a telefonon. :D

PDF olvasó: Én szerintem teljesen jó.

A fél éves telefonról csak annyit tudok mondani ha megvan kímélve és semmi baja sincs akkor jó. Majd akitől veszed őt kéne megkérdezni, hogy miért adja el meg, hogy van-e baja.

2010. aug. 29. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!