Mi ez a funkció és hogyan lehet kivédeni?
Valamelyik nap hallottam, hogy ha pl. leteszi valaki a telefonját az enyém mellé, akkor akár be is léphet az enyémet úgy, hogy észre sem veszem. Ez igaz? Hogyan lehet védekezni ellene? Csak azért kérdezem, mert napi szinten előfordul, hogy leteszem a munkahelyemen az asztalra, ahogy a kollégáim is. Nem szeretném, hogy belépjenek esetleg a Facebookomba, vagy hogy valaki esetleg lehallgasson stb.
Mi igaz ebből az egészből? Létezik ilyen? Hogyan lehet kivédeni?
Multik előnye hogy jól fizet, de el kell viselni a belső viszonyokat...
Mondjuk már amelyik jól fizet :D
Volt idő mikor nekem is ment :) Mára már szerencsére nem multis vagyok, vagy hát már vagy 10 éve...
Itt a pénztárcám kint maradhat az asztalon, senki sem nyúl hozzá.
Nálunk azért nem így megy szerencsére. Le sem zárolom a gépet, mondjuk nincs is rajta személyes dolog.
Nem nyúl hozzá senki.
A mobilt meg nem kell kiadni a kezedből, legalábbis én nem, ott viszont vannak pénzügyi dolgok, igaz nem férnek hozzá semmihez azonosítás nélkül, de akkor is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!