Miért nem működik még pár funkció telefonos böngészőkben úgy, ahogy számítógépen?
Pl. telefonon hogy tudok egyszerre törölni sok e-mailt gmail-en? Számítógépen a Chrome böngészöben pár kattintással törölhetek 35 ezer email, telefonon se böngészőben, se gmail alkalmazásban nem találtam ilyen lehetőséget. Próbáltam asztali nézetben és régi HTML-ben is. De említhetném az OTP direkt oldalát is, ahol szintén nem használható pár funkció. Ráadásul az OTP-nek hiába van már 5 telefonos alkalmazása, még mindig van pár olyan tevékenység, amihez számítógép kell.
Van ezekre valamilyen megoldás, hogy ne kelljen egy számítógépet tartani csak azért, mert az internetes tevékenységeim 1%-át lehetetlen telefonon megoldani?
Azért, mert esetleg architektúra függő néhány funkció: csak Intel és Amd architektúrán és azon belül is x64-en fut.
Ahogy a telefonos appoknak is van néhány olyan funkcióka ami csak a telefonon megy, mert ARM függő.
Olyan sose lesz hogy mindenkinek minden jó legyen.
Amúgy telefont se kötelező tartani.
Be is mehetsz az OTP-be, vagy fizethetsz csekken.
Mi az a fontos 1 százalék ami miatt boldogtalan vagy?
Én is reklamálhatnék, hogy a te$co előtt van buszmegálló, meg parkoló, de istálló nincs, pedig jogom van lóval menni bevásárolni, és ez hátrányos megkülönböztetés.
#2 -nek igaza van.
Ugyanakkor a cloud computing világában nem értem, miért nem megoldható, hogy a kliens képességeinek hiányát a felhő (nem a szerver) szolgálja ki?
A cloud computing pedig erőforrás igényes, és nem biztos hogy egy mobil rendelkezik az összessel, vagy megfelelő erősségű erőforrásokkal.
Illetve itt szintén lehetnek architektúrális megkötések.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!