Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Halott kijelzős Samsung S21...

Halott kijelzős Samsung S21 Plus, holnap viszem szervízbe, mennyi idő alatt javítjak meg kb?

Figyelt kérdés

S21 Plus... használtam, majd az asztalra leraktam. Hozzá nem nyúlt senki, rá fél órára nem reagál. Se ujjlenyomatra, de a bekapcsológombra, semmire. Nincs kép.

Kényszer újraindításkor érzem, hogy vibrál a telefon csak kép nincs. Totál sötétség.

Kijelzőproblémára gyanakszom, dehát nem értek hozzá... holnap viszem szervízbe.

Tapasztalatok alapján nagyjából mikorra tudják megjavítani? Amúgy 5 hónapos telefon, mindig a flip tokjában van, a gyári fólia rajta. Le soha sem esett, nemhogy beleejtve nem volt vízbe de még eső sem érte.

2021. aug. 1. 17:33
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

....természetesen nem találtak beázást sem repedést se semmit..... de ez is 5 napjukba telt....

Megrendelték hozzá az új kijelzőt mert arra gyanakszanak.... majd hétfőn érdeklődjek.

Nagyon fsza ez egy többszázezres telefonnál azért... aztán lehet hogy nem is az a baja... akkor megint 1 hetet várjak... elképesztő, elkeserítő és egyben felháborító.

2021. aug. 6. 18:41
 12/18 anonim ***** válasza:
67%
azért reméljük túléled ezt a pár napot
2021. aug. 6. 20:45
 13/18 A kérdező kommentje:
Igen remeljuk.... probalj meg a mai vilagban telefon nelkul lenni nem tobbet csak 1 hetet.... szevasz
2021. aug. 6. 21:14
 14/18 anonim ***** válasza:
92%
Hát ez így tényleg elég szanalmas. Ennyi pénzért nem ezt várná az ember.
2021. aug. 7. 10:48
 15/18 anonim ***** válasza:
Mindenből mindenhol előfordul egy-egy hibás darab, ez ilyen.
2021. aug. 7. 15:24
 16/18 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező! Igaz,nem S21, de nekem is kijelző probléma volt. Vissza vittem az üzletbe ahol vettem, kisváros, onnan küldték a szervízbe, így 3 hét múlva mehettem érte.
2021. aug. 7. 19:28
 17/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat, legyen ilyen vagy olyan :)
2021. aug. 7. 20:45
 18/18 anonim válasza:
Nekem is ezt csinálta a 2022 februárjában vett S21 Plus, november 1. elment a kép, szintén éreztem a rezgést ha töltőre dugtam de fekete volt a kép ujraindítás után is.. egyszer adott képet de amint lezártam fekete maradt ismét.. mindennap próbálgattam de semmi, december elsején hirtelen bejött a kép rajta, gyorsan feldugtam a gépre hogy mindent lementsek róla, kijelezte hogy van szoftverfrissítés, feltelepítette.. és azóta is köszöni szépen tökéletesen működik mint régen xd csak ha tudtam volna akkor nem veszek új telefont
dec. 22. 22:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!