Halott kijelzős Samsung S21 Plus, holnap viszem szervízbe, mennyi idő alatt javítjak meg kb?
S21 Plus... használtam, majd az asztalra leraktam. Hozzá nem nyúlt senki, rá fél órára nem reagál. Se ujjlenyomatra, de a bekapcsológombra, semmire. Nincs kép.
Kényszer újraindításkor érzem, hogy vibrál a telefon csak kép nincs. Totál sötétség.
Kijelzőproblémára gyanakszom, dehát nem értek hozzá... holnap viszem szervízbe.
Tapasztalatok alapján nagyjából mikorra tudják megjavítani? Amúgy 5 hónapos telefon, mindig a flip tokjában van, a gyári fólia rajta. Le soha sem esett, nemhogy beleejtve nem volt vízbe de még eső sem érte.
Majd ők megmondják.
Addig a "drágaszág" nélkül kell élni :)
Ez rendkívül nagy segítség volt kösz.
Éppen azért írtam oda hogy TAPASZTALATOK alapján mikorra várható.....
Értem én hogy mit akarsz, de szerinted tőled és a készülékedtől teljesen idegen ember hogyan tudná megmondani?
Mennyi ész kell ahhoz, hogy az ember átgondolja mi kell a válaszhoz?
Tudni kell mi a baja pontosan, milyen alkatrészt kell esetleg cserélni.
Te tudod?
Nem?
Mi tudjuk? Nem!
De ha ezt tudjuk azt is tudni kell van-e a cserélendő alkatrészből raktáron (az azonnali javításhoz).
Te tudod? Nem tudhatod.
Mi tudjuk? Nem!
De ha nincs az alkatrészből raktáron, akkor azt be kel szerezni. Nyilvánvaló, hogy a hibás alkatrész nem cserélhető mindaddig amíg abból nincs cseredarab. Ez megvan?
Be kell szerezni. Tudni kell hogy a cseredarab mennyi idő alatt érkezik meg.
Te tudod?
Nem?
Mi tudjuk? Nem!
A fenti összes kérdésre a szerviz tud válaszolni legjobb esetben.
Hogyan segíthetnék neked bármilyen tapasztalattal?
Írjam azt, hogy az enyémet 3 nap alatt megjavították?
megnyekkent a kijelző benne
Samsung szervizbe vittem, volt készleten kijelző, így másnapra kész lett
Bevittem, az ürge azt mondta valószínűleg beázott vagy megrepedt valami benne.
Mondtam neki az nagyon jó, mert a tokból kivéve se igazán volt, vízből pedig kapott fél év alatt 5 csepp esőt... az amúgy por, ütés és vízálló többszázezres telefon.
Külsérelmi nyom természetesen nincs rajta.
Abban maradtunk hogy majd hív. 3 nap kb.
Kicsit pofátlan és szánalmas volt ez a találgatás és az ügyfél hibáztatása látatlanban is.... na mindegy.
Mert a legtöbb hibás telefont beáztatják meg leejtik. A hibákat leggyakrabban ezek okozzák.
Ezért ennek megfelelően gyanakszik...
nem feltétlenül
volt csajom telefonját vittem be Samsung szervizes haverhoz, hogy patika a teló, de rossz a kijelző
szetszedte ott előttem, belül az lcd darabokban volt, pedig összeszerelve semmi se látszódott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!