Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ha veszek újonnan egy iphone...

Ha veszek újonnan egy iphone telefont azt hány évig használhatom hiba mentesen?

Figyelt kérdés
Például akár 7 évig is használhatom az iphone telefont?Mert azt mondják azok nem avulnak úgy pl támogatás ügyileg mint egy android telefon.

2021. júl. 28. 14:22
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
66%
#8 nem tudom volt iphone-m lassú volt semmit nem lehetett rajta csinálni csomó programmal nem volt kompatibilis pl a klímát alig lehetett vele össze szinkronizálni, tv-t szintén 1 év után kibasztam vettem egy xiaomit én is féltem, h kínai szar stb láss csodát 3 éve után az aksija halt meg azon kívül mindenben tökéltes volt ,pont tegnap rendeltem újat belőle szintén xiaomi. ha valakinek bejött egészségére én tuti nem veszek még egyszer de ha csak villogni akar vele hát nem tudom megéri-e ?
2021. júl. 28. 15:19
 12/24 anonim ***** válasza:
13%

#9 Attól hogy lepontozol mert holmi tények nem érdekelnek és fáj ha valaki nem ért egyet azt erősen sajnálom. Az ilyen lelki gond. Azt máshol kell megoldani.

Van iPhone -om és volt Xiaomi -m, több is. Jobb a kamerája? Ez jelenleg mesekönyvekben működik csak. És nem csak a kamera a különbség. Persze használd azt amit szeretnél. Mondtam tök jó az opel is. Nekem Ferrari kell. És nem egy Ferrari logós Opel. Pont ezért vagyok hajlandó megfizetni a felárat.

2021. júl. 28. 15:21
 13/24 anonim ***** válasza:
20%
2 évig
2021. júl. 28. 15:26
 14/24 anonim ***** válasza:
45%
Xiaomi nem Ferrari logós Opel hanem Opel logós Ferrari és nagy a különbség de ahogy mondtad a te dolgod azt használsz amit akarsz engem nem hoz lázba egy alma egy telefonon megnézem a teszteket megnézem az árakat és döntök, van aki a látszatra megy és ha valaki lesajnál mert az én telefonom csak 300 volt és nem 500 de jobb a tudása csak nincs rajta alma ám legyen :D
2021. júl. 28. 15:30
 15/24 anonim ***** válasza:
56%
Felejtős
2021. júl. 28. 15:45
 16/24 anonim ***** válasza:
55%
szerintem kicsit elkanyarodtunk a kérdéstől...
2021. júl. 28. 15:46
 17/24 anonim ***** válasza:
20%
De miért?
2021. júl. 28. 15:52
 18/24 anonim ***** válasza:
64%
Android telefon sosem avul el
2021. júl. 28. 20:29
 19/24 anonim ***** válasza:
30%
És IOS se
2021. júl. 28. 20:30
 20/24 anonim ***** válasza:
70%

Én használtam vettem tavaly egy Iphone SE-t. (2016-os teló) Teljesen jól működik, bár észrevettem, hogy kicsit lassul. Viszont 30 ezer ft volt kb, ami Iphone-hoz képest nagyon jó ár. Bár volt egy nagy törés a hátulján.

Szóval, feltehetőleg előttem használták 4 évig. Aztán én 1 évig. És lassulni csak most kezdett.

Összefoglalva az én Iphone SE (2016) készülékemet nagyjból 5 évig szinte teljesen hibamentesen használtam.

2021. júl. 29. 00:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!