Ha veszek újonnan egy iphone telefont azt hány évig használhatom hiba mentesen?
Figyelt kérdés
Például akár 7 évig is használhatom az iphone telefont?Mert azt mondják azok nem avulnak úgy pl támogatás ügyileg mint egy android telefon.2021. júl. 28. 14:22
1/24 anonim válasza:
Hiba mentesen vagy nem elavultan?
Hibamentesre ki tudja lehet 1 nap lehet 7 év, elavulást viszont nem tudom.
2/24 anonim válasza:
Semmit nem tudsz garantáltan hibamentesen használni.
3/24 anonim válasza:
Magyarországon most már 3 év gar van rá ha jól tudom.
Felső kategóriás mobilt ha veszel akkor 3-5 évig el leszel vele ha nincsennek különleges igényeid.
Akku lehet hogy cserére fog szorulni félidőben.
Kb ennyi.
Max egy éve megjelent készülékről beszélünk.
4/24 asdparade válasza:
Még ha más nem is, az aksi így is úgy is elhasználódik bármilyen teló is legyen. Kétlem, h egy új iphone 7 évet kibír :D Persze attól is függ mennyit használod.
5/24 anonim válasza:
Egy iphone áron jobb xiaomit lehet venni.
6/24 anonim válasza:
Drága holmikra ne költs, ősszel jön a negyedik hullám.
7/24 anonim válasza:
Hat a férjem idén cserélte le az ősrégi iPhone-jat 8 év használat után csak azért, mert már nem lehetett frissíteni.
8/24 anonim válasza:
#5 Prémium vs fos kínai. Tapsvihar. Tök ugyan az a kategória. Opel vs Ferrari. Alig van különbség.
Örülünk hogy neked elég az Opel, sőt amúgy egy jó készülék... iPhone helyett sajnos kevés...
9/24 anonim válasza:
8# https://www.youtube.com/watch?v=8UT_u6QKWio a Xiaomi olcsóbb, és jobb a kamerája.
10/24 anonim válasza:
Sry, ezt akartam https://www.youtube.com/watch?v=zHZ_cElwvmo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!