Hogyan szabadítsak fel tárhelyet ?
Sziasztok! Samsung telefonommal elég sokat videóztam meg fotóztam és a tesóm kiírta,hogy kevés a tárhely
Azóta azokat lementettem és a telefonról kitöröltem de még mindig ugyanúgy írja ,hogy túl sok fájl van rajta,töröltem még ki ezenkívül felesleges képeket de most is ..
Tesód lehet hazudott.
Sehogy. Mára már elérted a digitis világ azon kényelmi szintjét amelyben preferencia alapján kiválogattad mely szolgáltások élveznek prioritást a szemszögedből, így te is érzékeled, hogy a nagy takarításos hadjáratot után már tényleg csak azok maradtak amiktől nincs szíved megválni, mert használod.
Ezen a ponton sehogy se fogsz tudni semmilyen Cache törlő vagy rendszeres cleanerrel több helyet betudni.
Amit tehetsz, ha sok média fájlod van, hogy SD kártyára szabadítod őket.
Elkell gondolkodni egy új, nagyobb tárkapacitással bíró eszköz beszerzésén.
Hát ez még új úgyhogy nem dobtam ki
Akkor az lesz hogy veszem a fáradságot és lementem az összeset majd kitörlöm a telóbol
Van egy vírusírtó:
Avast
Ezt kiadták mobilra is, ott van tárhelytisztítási lehetőség...nálam ott rejtett gyorsítótárba 4gb felesleges cucc volt, úgyhogy azokatonnan töröltem, és lett plusz 4 gb :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!