Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan szabadítsak fel tárhelyet?

Hogyan szabadítsak fel tárhelyet?

Figyelt kérdés
iPhone 5 16 GB-om van, a kapacitása eredetileg 12,5 GB volt. Karácsonykor kaptam, azóta már csak 7,1 GB szabad helyem van rajta, pedig csak Messengert, Snapchatet, Instagramot és Pinterestet töltöttem le rá...hogyan szabadíthatnék fel tárhelyet? Az segíthet pl, ha a fentebb említett appokat letörlöm, aztán visszarakom?

2016. szept. 1. 16:15
 1/6 anonim ***** válasza:
esetleg fotó/videó/zene?
2016. szept. 1. 16:22
 2/6 A kérdező kommentje:
Zene 680 MB, fotótár 610 MB
2016. szept. 1. 16:27
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem a videok foglalnak a legtobbet. Egy video lehet par 10MB-tol egeszen par 100MB is. Le szoktam tolteni a gepre es torlom a telorol.
2016. szept. 1. 16:34
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem vágom az iPhone-t, de szerintem annál is úgy lehet, mint androidnál. Az alkalmazások k. sok adatot begyűjtenek, karácsony óta meg eltelt már egy kis idő, ami alatt halmozódott. Ha nem lehet törölni az adataikat, akkor csináld azt, amit írtál. :)
2016. szept. 1. 16:54
 5/6 anonim ***** válasza:

Igen, megoldás az is, higy letöltöd és utána újra letöltöd, de van egyszerűbb módszer is.

Megnyitod az iTunest, ott a Movies fülre mész és keresel egy filmet amit ki lehet kölcsönözni (Rent) és nagyobb a mérete, mint a rendelkezésre álló szabad helyed. Rányomsz, hogy Rent (nyugi, nem kell érte fizetned, ha: 1, nincs elég szabad helyed 2, nem írod be a jelszavad 3, nem adtál meg bankkártya adatokat), ezután kiírja, hogy nem lehet letölteni és elkezdi a telefon sorban. tisztítani az alkalmazásokat, 1-2 percig tart és ezalatt az appok inaktívvá válnak és a nevük helyett az lesz kiírva, hogy 'Tisztítás'. Ha mondjuk van 1 giga szabad helyed és egy 8 gigás HD filmet szeretnél kölcsönözni, az életben nem fog tudni anni helyet felszabadítani, hogy le is tudja tölteni, de gigákat nyerhetsz így :) Ezzel kitakarítod a gyorsítótárat, amit az általad említett alkalmazások pont nagyon megdobnak.

2016. szept. 2. 08:52
 6/6 anonim ***** válasza:
*hogy letörlöd és utána letöltöd újra ))
2016. szept. 2. 08:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!