Netfone Telecom vélemények?
Elég kedvező áraik vannak, ezért érdekelne, hogy megérné váltanom rá?
A Pannon GSM-nél vagyok jelenleg.
Milyen a lefedettség? Esetleg ha van itt olyan aki a netfone-nál van, tapasztalatok?
Nincs szó saját hálózatról. Vodafone és Telekom fedettség érvényes.
Ja, a 2 Ft / perc plusz költséget ne felejtsd belekalkulálni, tehát 1 másodperc esetén is felszámítják, vagy pl. 61 másodperc esetén a második percét is.
Én váltottam és eddig minden rendben velük.
A Telekom hálózatát használják, de nem flotta hanem MVNO (jelentsen bármit ennek nem mentem utána)
A nevemen van a számom és a korlátlan csomagjaiknál nincs ez a plusz 2Ft/perc költség.
Ez úgy működik, hogy megrendeled a kártyát valahonnan, például emag-ról, megérkezik és online kell aktiválnod? Vagy hogyan?
Ha pl. Telekomtól rendelsz sim kártyát, akkor azt nem is adja át a futár másnak, csak neked, személyi felmutatásával.
Ezt a Netfone-t bárki átveheti a családból, nemcsak az aki megrendelte?
Feltöltése hogy működik? Hol lehet feltölteni? Online bankkártyával?
Nekem csak internet miatt kellene, de arra nem olcsóbb, mint a Telekom. A telekomnál 5 giga net jelenleg 4000 Ft, a netfone-nál meg 4 giga 5 ezer. A telekomnál 15 giga 6 ezer, netfone 20 giga 7 ezer... Ez csak akkor érné meg, ha nem kéne névre venni a kártyát.
1-es és 3-as részére a válasz: Nincsen +2Ft/perc. Az ún. interconnect díj feltüntetése a szolgáltatók közötti elszámolás miatt törvényi kötelesség, de az nem része a csomagnak.
2-es: nem flotta, hanem ugyanolyan teljes értékű mobilszolgáltató, mint a többi saját sim-kártyával és a telefonod is a Netfone Telecom nevet jelzi ki a kijelzőn. Hivatalosan is (engedélykiadás alapján) a 4. mobilszolgáltató, mert 2014 óta önálló szolgáltató, az más kérdés, hogy eddig kevesen hallottak róla, mert csak 2020. novembere óta jelentek meg az online térben, addig főleg vállalkozókkal szerződtek. A 6forintos károsult csapat pl. az Ő szakértőinek köszönhető, hogy a Telekom végül megerőszakolta a rendszereit és átvette a flottatagokat.
4-es: Ami csomagokat az emag-on látsz, azok csak néhány a sok csomag közül, viszont nem mobilinternet felhasználásra vannak, hanem a rendes előfizetés, amiben van hang, sms és internet. Természetesen a Netfone-nak vannak önálló internet (mobilnet) szolgáltatásai is. Feltölteni nem kell a kártyákat, mert ezek nem feltöltőkártyák (prepaid), hanem előfizetések, tehát havonta kell fizetni.
4-es, 5-ös: Nem csak korlátlan beszédet tartalmazó csomagok elérhetőek, hanem sokkal több, amiket a Netfone Franchise Partnereknél érhetsz el. Nézd meg, hátha egy ismerősöd, vagy ismerősöd ismerőse az-e és akkor máris lesz egy olyan ember, aki mindenben segít az első pillanattól kezdve akár 5 év múlva is és aki szól majd, hogy ha egy még olcsóbb mobilcsomag áll a rendelkezésre. Keress rájuk: #NetfoneSzemélyesÉrtékesítő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!