Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Netfone Telecom vélemények?

Netfone Telecom vélemények?

Figyelt kérdés

Elég kedvező áraik vannak, ezért érdekelne, hogy megérné váltanom rá?

A Pannon GSM-nél vagyok jelenleg.

Milyen a lefedettség? Esetleg ha van itt olyan aki a netfone-nál van, tapasztalatok?

2021. júl. 16. 11:24
1 2
 11/18 anonim válasza:
A virtuális mobilszolgáltató (mobile virtual network operator, azaz MVNO) egy olyan cég, mely mobiltelefonos szolgáltatást biztosít, de nincsen saját frekvenciatartománya (azaz spektrumhasználati engedélye) és a szolgáltatás üzemeltetéséhez szükséges infrastruktúrája.
2023. ápr. 25. 10:20
 12/18 anonim ***** válasza:

Nem is vettem észre, hogy már Rockmobil nevű csomagjaik is vannak korlátlan hívással és sok nettel:

https://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobilt..

Amúgy, aki otthon van a telekommunikációban mondja már el, hogy miért éri meg a nagy szolgáltatóknak ilyent flottákat szponzorálni a saját előfizetőik által befizetett pénzekből?

Mire gondolok?

Ha most venni akarok egy Telekom korlátlan beszélgetés, korlátlan net csomagot, az 20+ ezer forint, ugyanez a fenti flottásoknál a felébe kerül. Ez miért van így?

2023. ápr. 25. 11:14
 13/18 anonim ***** válasza:

Rossz irányból közelítesz.

Mindig az a pénz a jó, ami bejön.

Ha neked 20-ért nem tetszik, ás átmész a konkurenciához, azon nincs haszna.

De ha a flottába 10-ért bemész, azon mondjuk fog 5 ezret.

Melyik éri meg?

2023. ápr. 25. 11:40
 14/18 anonim ***** válasza:

De a szolgáltatónak gőze nincs arról, hogy a flottát vagy a konkurenciát választom. Szóval?

2023. ápr. 25. 15:10
 15/18 anonim ***** válasza:

"De a szolgáltatónak gőze nincs arról, hogy a flottát vagy a konkurenciát választom. Szóval?"

Azért csak tudja hogy a flottából jön-e a pénz vagy sem.

2023. ápr. 25. 16:37
 16/18 anonim válasza:
Másfél éve vagyok náluk. Occsó, de annyira nem jó. Rendszeresen nincs térerő, főleg épületekben. Korábban a vodafone-nál voltam, ott főleg az ügyfélszolgálattal volt probléma meg a zűrzavarral, de a térerővel sosem. Volt, hogy órákra nem volt internet a telefonomon egyik este, aztán másnap megint elment. Valamit valamiért - ezek szerint.
2023. aug. 22. 14:52
 17/18 anonim ***** válasza:

"Volt, hogy órákra nem volt internet a telefonomon egyik este, aztán másnap megint elment. Valamit valamiért - ezek szerint."

Inkább maradok akkor a telekomnál továbbra is, havi 10 ezer a korlátlan mobilnet, ezt legalább tudom, hogy működik 99%-ban.

2023. aug. 22. 18:00
 18/18 anonim válasza:
16 válaszból 15 pozitív és egy negatív. Akkor inkább fizetem a dupláját, mert az tuti. :) Inkább jókat olvasok, mint rosszakat erről a netfone-ról.
2023. dec. 13. 01:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!