Netfone Telecom vélemények?
Elég kedvező áraik vannak, ezért érdekelne, hogy megérné váltanom rá?
A Pannon GSM-nél vagyok jelenleg.
Milyen a lefedettség? Esetleg ha van itt olyan aki a netfone-nál van, tapasztalatok?
Nem is vettem észre, hogy már Rockmobil nevű csomagjaik is vannak korlátlan hívással és sok nettel:
https://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobilt..
Amúgy, aki otthon van a telekommunikációban mondja már el, hogy miért éri meg a nagy szolgáltatóknak ilyent flottákat szponzorálni a saját előfizetőik által befizetett pénzekből?
Mire gondolok?
Ha most venni akarok egy Telekom korlátlan beszélgetés, korlátlan net csomagot, az 20+ ezer forint, ugyanez a fenti flottásoknál a felébe kerül. Ez miért van így?
Rossz irányból közelítesz.
Mindig az a pénz a jó, ami bejön.
Ha neked 20-ért nem tetszik, ás átmész a konkurenciához, azon nincs haszna.
De ha a flottába 10-ért bemész, azon mondjuk fog 5 ezret.
Melyik éri meg?
De a szolgáltatónak gőze nincs arról, hogy a flottát vagy a konkurenciát választom. Szóval?
"De a szolgáltatónak gőze nincs arról, hogy a flottát vagy a konkurenciát választom. Szóval?"
Azért csak tudja hogy a flottából jön-e a pénz vagy sem.
"Volt, hogy órákra nem volt internet a telefonomon egyik este, aztán másnap megint elment. Valamit valamiért - ezek szerint."
Inkább maradok akkor a telekomnál továbbra is, havi 10 ezer a korlátlan mobilnet, ezt legalább tudom, hogy működik 99%-ban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!