Lehet hogy a Telekomnál meg fognak szűnni a Domino Maraton díjcsomagok?
Észrevettem hogy megszüntették a 400 MB-os, és a 3,5 GB-os verziókat. Hozzáteszem én jómagam mindig az 1 GB-os veszem ha elfogy, de azért elgondolkodtam, hogy szerintem meg fogja a Telekom ezt a Maratont szüntetni.
Szerintem rájött a szolgáltató arra, hogy neki nem éri meg úgy mobilnetet eladni, hogy az kb. korlátlan érvényességi ideig felhasználható.
Domino Maraton díjcsomag:
Az a szomorú, hogy annak idején a Telenor is megszüntette a legjobb csomagját a Telenor Hello Data Start-ot. Az is elég felháborító lépés volt.
Most valami ugyanilyen felháborító lépésre készül a Telekom is.
#4 ostobaságokat nem kéne írni
a Maraton 3gb helyett lesz Maraton 5gb hétfőtől, olcsóbban mint a 3gb
de persze a gonosz szolgáltató csak rosszat akar
"a gonosz szolgáltató csak rosszat akar"
profitot akar!
az, hogy ezt te nem látod át és vigyorogva rendeled meg az új díjcsomagokat és még szélesebb vigyorral fizeted be a havidíjat, vagy töltöd fel az egyenleged, na az már a te ostobaságodat minősíti!
legalább az ászf-et olvasd el és értelmezd!
"nagyon el vagy tévedve"
a magadfajták miatt nyereséges kb minden ebben a világban :DDDDDD
#8 buta vagy
életemben nem fizettem még telco szolgáltatásért, ingyen kapom a szolgáltatótól ;)
"#8 buta vagy"
:((((((((((((((((((
mondta már más is, de nem hittem neki
méis igaz. :(
megyek kifekszem a vonat elé!
uh wait!!!!! mifelénk bezárták a vasútvonalakat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!