Ujgsm-ről rendelt Iphone XR jó lehet?
Figyelt kérdés
1 héttel ezelőtt rendeltem egy Iphone XR-t, néztem véleményeket jókat hallottam egy webhelyen, de viszont nem jött meg ígért 3 nap után, olvasgattam itt gyakorin utána és nem sok jót, sőt csak rosszat olvastam, kérdésem az lenne hogy 2015 óta ugyan az tapasztalatok vannak ezzel a céggel kapcsolatban van esély arra hogy normális telefont kapok, amit nem öl meg egy szoftverfrissítés, ami nem használt, nem gagyi!?
Válaszokat nagyon megköszönném.
2021. júl. 8. 19:57
1/5 anonim válasza:
Ha előre fizetted ki, akkor szoptad.
2/5 A kérdező kommentje:
Nem előre fizettem ki. Viszont nem házhoz hanem egy céghez lett rendelve, ami miatt nem tudom ellenőrizni hogy szar klón-e.
2021. júl. 8. 22:37
3/5 bp1985 válasza:
Egy olyan cégtől, amelyik a szerviz szót nem bírja helyesen leírni, egy üres nylon zacskót nem vennék, nemhogy telefont...
4/5 bp1985 válasza:
Amúgy tudsz reklamálni
Mytrovych Oksana (an: Rác Borbála) ügyvezető (vezető tisztségviselő) Külföldi cím: UA 89611 Munkács Paperecsna utca 6.
Nála. Ő a cégjegyzésre jogosult.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2021. júl. 9. 09:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!