Rendelt már valaki telefont az i-shop.hu oldalról?
Erről az oldalról lenne szó:
Nem tudom mire vélni azt, hogy ezen az oldalon a telefonok 20-40 ezer forinttal olcsóbbak mint például a telekomnál vagy a media marktban. Megkérdőjelezem azt, hogy ilyen jók itt az árak...
Szerintetek átverés lehet? Vagy nem eredetiek? Valakinek van az oldallal kapcsolatban valami tapasztalata?
Válaszokat előre is köszönöm!
Teljesen normális (jó) áraik vannak. Pláne most hogy minden régi "vackot" (kis háttértárral) kiszórnak.
Épeszű ember meg nem a Telekomnál vesz telefont ha kártyafüggetlent akar venni, és MM se olcsó ...
Nemrég rendeltem tőlük 2020 as SE-t
Szürkeimportos telefonok
Szlovák cég
Garanciális ügyintézést nem csinálnak, intézd te a szervizzel
Miért is kéne a Garanciával foglalkoznia az eladónak?
mivel a linken apple telefonok voltak és azokra egységes WW garancia vonatkozik bárhol is veszed. bemész hivatalos apple szemvízbe lecsekkolják az azonosítót mikortól let aktiválva és ha benne vagy gari időben megcsinálják, teljesen lényegtelen hol vetted.
3, mert törvényi kötelezettsége, ugyanis vele vagy szerződésben
A szürkeimportos iphoneok garanciáztatása meg nem lesz egyszerű
akkor ne ilyen noname shopokban vásárolj!
apple oldalán
istyleban
média markt
edigital
én innen vennék max iphone-t...meg más telefont (értelemszerűen, az első két válasz helyére az adott márka hivatalos márkakereskedését értjük)
Ugyanakkora eséllyel kapsz "gyári hibás" vackot bármilyen boltban.
#6 os ez igaz, de mondjuk most én nem gondoltam ilyen szélsőségre. EU-n belül vásárolt telefonnal nem lehet gond a gariztatás.
No de az a legjobb ha ez sose derül ki.
Pontosan a media marktban történt az, hogy gyári hibás iphone-t adtak el nekem, amit utána nem voltak hajlandók kicserélni.
Nem biztos hogy a noname csesz át... inkább a nagy multi fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!