Rendelt már valaki telefont az i-shop.hu oldalról?
Erről az oldalról lenne szó:
Nem tudom mire vélni azt, hogy ezen az oldalon a telefonok 20-40 ezer forinttal olcsóbbak mint például a telekomnál vagy a media marktban. Megkérdőjelezem azt, hogy ilyen jók itt az árak...
Szerintetek átverés lehet? Vagy nem eredetiek? Valakinek van az oldallal kapcsolatban valami tapasztalata?
Válaszokat előre is köszönöm!
“#6 os ez igaz, de mondjuk most én nem gondoltam ilyen szélsőségre. EU-n belül vásárolt telefonnal nem lehet gond a gariztatás.“
Az a baj, hogy az ilyen gsm boltok szürkeimportos, nem európai piacra szánt termékeket árulnak
“
Pontosan a media marktban történt az, hogy gyári hibás iphone-t adtak el nekem, amit utána nem voltak hajlandók kicserélni.”
Pontosan mi baja volt?
Amúgy a multit legalább a Békéltető testület elé tudod vinni, ellentétben egy szlovák bejegyzésű sufnival
10 es-
ha ismert gyári hibás, akkor meg kutya kötelességük kicserélni (mert ők is el tudják számolni apple felé).
Apple szervízbe nem voltál vele?
Nekem volt olyan hogy Ebay -en (USA) vásárolt telefont (USA ban voltam).
Aminek gyári hibás volt a mikrofonja, simán visszavették úgy hogy csak Magyarországon jött elő a hiba (visszapostáztam) és küldték vissza a pénzt.
Egy Multinál lehet nem tudtam volna elintézni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!