Iphone XS vagy Samsung galaxy s20?
Figyelt kérdés
Főleg filmet néznék rajta,illetve a kamera is nagyon fontos.2021. jún. 30. 11:18
1/14 anonim válasza:
a samsung olcsóbb, plusz százszor jobb. ént tuti azt venném
2/14 A kérdező kommentje:
#1 “százszor jobb”
Fejtsd ki.Indokold meg miért éri meg jobban,azon kívűl ,h olcsóbb.Erre vagyok kiváncsi.
2021. jún. 30. 12:17
4/14 anonim válasza:
#3 vagyok, ezek alapján gondolom az s20-t jobbnak: 120 Hz kijelző, nagyobb akkumulátor, nagyobb képernyő (filmnézéshez jobb), jobb kamera, ujjlenyomat olvasó (XS-en nincs), gyorstöltés gyorsabb: S20-nak 25W, XS-nek 15W.
5/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2021. jún. 30. 13:27
6/14 anonim válasza:
#1 vagyok
Mindenben jobb. Így jó?
7/14 A kérdező kommentje:
#6 Nem ,mert nem igaz
2021. jún. 30. 17:29
8/14 anonim válasza:
Akkor miért tettél fel kérdést ha meg tudod állapítani magad?
9/14 A kérdező kommentje:
Kiváncsi vagyok a véleményekre,mellesleg had döntsem el ,hogy milyen kérdést teszek fel.
2021. jún. 30. 20:03
10/14 anonim válasza:
Én pont a kettő között vacilláltam, de mivel akkor még pont egy Galaxy S8-am volt, ami marha nagy csalódás lett, mivel kevesebb, mint 1 év alatt tönkre ment, még telefonálásra SEM volt jó utána, ezért mondom nekem nem kell Samu. Megvettem az XS-t. Teljes mértékben megvagyok vele elégedve, eltelt már több, mint 1 év vele és ugyanolyan pöpec.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!