Samsung vagy iphone?
Figyelt kérdés
Szeretnek uj telefont, Samsung Note valamin gondolkodtam (hogy legyen hozza olyan toll), vagy pedig iphone 12-n. Melyiknek jobb a kamerája, meg ilyesmi? Megéri megvenni az iphoneot? Legyszi surgos💜💜💜2021. máj. 21. 19:38
1/27 anonim válasza:
A kamerája sokkal jobb a Samsungnak,sajnos az iphone oknak k..va szar a többihez képest a kamerájuk,ezt leszámítva ÉN iphone-t vennék mert sokkal jobban szeretem azt a rendszert mint az androidot.
2/27 anonim válasza:
Ha egyszer kipróbálod az iphonet utána nem veszel mást
Egy iphoneos
4/27 anonim válasza:
Iphonee<3 az iphoneok kameraja brutal jo a samsunge kevesbe. Iphonent konnyebb hasznalni szerintem, nem lassul idok utan es a garancia is tobb ido:D
5/27 anonim válasza:
Mind kettő jó, próbáld és ki válaszd amelyik tetszik.
iPhone kompromisszumosabb és ez tény, ha előtte Android-t használtál nem biztos hogy jobb lesz az IOS a sok megkötés miatt.
6/27 anonim válasza:
Nekem az android meg a kamera miatt samsung. Meg a sokkal de sokkal olcsóbb szervíz. Iphone 11 röl váltottam.
7/27 anonim válasza:
Miért lenne rosszabb az iPhone-ok kamerája? 12 megapixel az már több, mint 4K, ellenben szoftveresen ezerszer jobban optimalizálva van a kamera, effektek stb., akárcsak az egész OP rendszer. Én egy iPhone személyében megtaláltam a tökéletes telefont egy hosszú Androidos szopás után és amíg nem csinálnak nagy hülyeséget (extrém ronda vagy drága telefon, elrontott OP rendszer stb.), addig maradok az Apple mobiljainál.
8/27 A kérdező kommentje:
Mindenkepp ki fogom probalni, majd megyek hetvegen iCentrebe, hogy megnézzem, hogy meg tudnam e szokni☺️ koszonom a segitseget, cukrok vagytooook💜
2021. máj. 21. 20:38
9/27 anonim válasza:
Fogod magad és nézel egy szép telefont jó ui-al 10p keresés. És igen is rosszabb a kamerája. Megnyitod a YouTube-ot és megnézed. Nem fogok 300 eurot otthagyni egy rossz aku miatt.
10/27 anonim válasza:
#9 Igen, rosszabb a kamerája. De hiába van 5 millió megapixeled, ha szoftveresen alig tud valamit, esetleg a 12 megapixeles többet tud.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!