Samsung vagy iphone?
#10.Ez már rég nem igaz mármint hogy annyira isteni kellene Apple-t a szoftver miatt.
Az Androidos telefonok már régen felnőttek ehhez a feladathoz már 4-5 éve is, Nexus 5X és az LG G4 már akkor verték az aktuális iPhone-t kamerába és ez később sem változott, az S7 és a HTC 10 megjelenésével.
A többi már csak történelem.
S21 Ultra semmiben nem rosszabb, sőt egy csomó dologban még jobb is mint a 12 Max Pro ha a kamerát nézzük.
OFF: A mai világban nem igazán értem ezt a "megkötés" dolgot.
Már csak annak fényében sem, hogy a népszerű alkalmazások ugyanúgy futnak mindkét telefonon, és alapvetően az Androidot sem szokás már mókolni.
Még csak óriási eltérés sincs a két rendszer között, kb annyi mintha Androidból Xiaomi vagy Samsung felület lenne.
#15.Én igen.
Nincs fájlkezelő konkrétan, szerintem ez már elég nagy megkötés.
Nincs app választék, igen vannak a social media app-k és a többire célra 1-1 app semmi több, nagyrészt saját app fejlesztés és nincs szabad verseny sem éppen ezért.
A PC-ről bármit áttenni kínlódás az Itunes-al, sokkal egyszerűbb egy androidos telefon esetén.
Eleve az app store kínálat sokkal alacsonyabb mint a Google Play esetén.
Szóval igen is van, én közel megléptem a váltást nem sokon múlt de megnéztem az IOS által kínált lehetőséget és jóval kevesebb mint amit az Android nyújt.
Lehet egy átlag usernek aki FB-re használja, meg lő 1-1 képet annak jó az IOS de azt mondani hogy alig van különbség...
#14. Le vagy maradva.
A Samsung 3-5 évig frissít már manapság és nem lassul fagy be.
Sebességben már hozza egy középkategóriás telefon is az amit az iPhone-k, éppúgy jó pár év megbízhatósággal.
#17.Sokkal jobb?
Ugye csak rossz vicc?
Fej-fej mellett vannak, van amiben az egyik jobb, van amiben a másik.
Alapvetően minden célra van iPhone-on is alkalmazás ami az emberek 99%-nak igényeit kielégíti. Androidra meg amióta az eszemet tudom nem telepítettem szinte semmit a "kötelezőkön" kívül.
PC-ről bármit áttenni meg olyan, hogy hamarabb átküldöm Google Drive-on kábel nélkül. Maximum akkor kerül elő a kábel, ha 2-3 évente lementem a fotókat róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!