Ha páromnak van több éve előfizetése a Telenornál, akkor van lehetőség egy másik mobilt kedvezményesen előfizetéssel venni?
Figyelt kérdés
Arról lennen szó, hogy nincs egy normális telefonom, régi kártyás, fél nap alatt lemerül, de szeretnék egy tényleg okostelefont, nem a legdrágábbat, de nem is a leggagyibbat és arra gondoltunk, hogy párom esetleg el tudná intézni. Nem tudnám egyben kifizetni.2021. jún. 29. 10:58
1/5 anonim válasza:
Be kell menni a szolgáltatóhoz és megérdeklődni.
2/5 Morzsi007 válasza:
Kamatmentes részletfizetésre van lehetőség, ha új előfizetést csinál vagy újabb 2 év hűséget ír alá.
Nagy kedvezményre ne számíts. Minél magasabb csomagot választasz, annál több a kedvezmény, de ha nem használod ki, akkor nem éri meg. Én 13 éve vagyok T-mobilos, de soha nem volt kedvezményem csak minimális, pedig mindig iphone-okat hoztam ki, lehet ezért. 🙄
3/5 anonim válasza:
Szerintem simán adnak ha aláír még pár évet, de ezek az előfizetés mellé járó kedvezményes mobilok nem valami nagy akciók. Egy közepes csomaggal kb annyira jön ki mint rendes helyen a független teló. Akkor nyerhetsz rajta valamit ha tényleg kihasználod a nagy csomagot és amúgy is azt vetted volna, vagy ha számít hogy egyszerű a hitel ügyintézés, mivel itt csak simán hozzácsapják a havi számlához és kész.
4/5 anonim válasza:
Ne hari, de ennyire "Gyakorikérdések-függő" vagy? Nem kötekedés, de nem lett volna egyszerűbb vagy a párodat megkérdezni, vagy megérdeklődni a szolgáltatójánál? 🤦♂️
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, akkor sok jóra nem számítunk. Azért kérdeztem itt először, mert a párom mindig dolgozik, most hétvégén is és nem sok ideje és energiája van most ezzel foglalkozni, én csak előre szerettem volna látni, hogy majd mire számíthatok.
2021. jún. 29. 16:31
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!