Vajon soha többé nem lesz már mobilos ága az LG Electronics-nak?
Mivel ugye 2021-ben megszűnt...
Gyerekkoromban sok embernek volt LG telefonja a környezetemben. Még anyukám is majdnem olyat vett (amikor a G4-et reklámozták a TV-ben, az se ma volt), de aztán végül mégse.
Én már 2021-ben is szomorú voltam miatta. Még jóval korábban emlékszem a suliban két tanárnőnek is egymás után lett G2 a másiknak meg G3...
A lényeg, hogy az éjjel konkrétan egy fekete LG G3-mal álmodtam... Mindenféle hülye cselekmények történnek az álmaimban, ezúttal ez a telefon is rengeteget szerepelt benne. Pedig ez egy 10 éves telefon és vagy 5 éve nem is láttam ilyet...
Ha valamit nagyon hiányolok, akkor bele szokott kerülni az éjjeli álmaimba. Az tény és való, hogy nagyon szomorú vagyok 2021 óta még mindig (és leszek is) az LG mobilok megszűnése miatt... Bár nekem sose volt, sok a gyerekkoromat meghatározó embernek volt LG telefonja, ami miatt szép emlékek kötnek hozzá.
Meg amúgy milyen menő lenne azt mondani, hogy LG telefonom van!
Mint ahogy gyerekkoromban mondogatták, de irigyeltem őket az alsókategóriás Samsungommal...
Persze az LG-ről már lemaradtam, max használtan van, kb olyan státuszban van, mint mikor valami régi cuccot veszek a Jófogásról...
Szerintetek végleg vége? Vagy van rá egy minimális esély, hogy egyszer a távoli jövőben újrakezdik?
Mert ha igen, én azonnal venni fogok egyet...!
Van egy eladő LG k41s telóm...:)
2021 ben vettem, most cseréltem le
Ha lenne még LG valószinű azt vettem volna helyette.
Anno azért szünt meg az LG okosteló üzletága mert nem tudtak konkurálni az egyre jobb, és nagyon olcsó kinai telefonokkal.
Nem valószínű hogy újra elkezdenék gyártani...
Nekem G6-om volt.
Ami nagyon tetszett, a formaterv, és az anyaghasználat.
Ami abszolút nem tetszett: szoftver(támogatás), és teljesítmény.
Alapból egy generációval régebbi rendszerchipet kapott a konkurenciához képest, tekintve hogy nagy volt az igény, és más gyártók (főleg Samsung - S8) már korábban megegyeztek a Qualcomm-mal.
Már ebben az évben érezték a nagy visszaesést, így egyre kevesebb erőforrást fektetett az LG ebbe a piacba. G6: 6-7 millió eladott darab, S8: első évben 41 millió eladott darab.
Egyébként abszolút látok rá esélyt, hogy valamikor visszaszállnak a mobilágba, mert valahol még mindig ott van az emberekben az 'LG', mint név.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!