Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Vajon soha többé nem lesz már...

Vajon soha többé nem lesz már mobilos ága az LG Electronics-nak?

Figyelt kérdés

Mivel ugye 2021-ben megszűnt...

Gyerekkoromban sok embernek volt LG telefonja a környezetemben. Még anyukám is majdnem olyat vett (amikor a G4-et reklámozták a TV-ben, az se ma volt), de aztán végül mégse.

Én már 2021-ben is szomorú voltam miatta. Még jóval korábban emlékszem a suliban két tanárnőnek is egymás után lett G2 a másiknak meg G3...

A lényeg, hogy az éjjel konkrétan egy fekete LG G3-mal álmodtam... Mindenféle hülye cselekmények történnek az álmaimban, ezúttal ez a telefon is rengeteget szerepelt benne. Pedig ez egy 10 éves telefon és vagy 5 éve nem is láttam ilyet...

Ha valamit nagyon hiányolok, akkor bele szokott kerülni az éjjeli álmaimba. Az tény és való, hogy nagyon szomorú vagyok 2021 óta még mindig (és leszek is) az LG mobilok megszűnése miatt... Bár nekem sose volt, sok a gyerekkoromat meghatározó embernek volt LG telefonja, ami miatt szép emlékek kötnek hozzá.

Meg amúgy milyen menő lenne azt mondani, hogy LG telefonom van!

Mint ahogy gyerekkoromban mondogatták, de irigyeltem őket az alsókategóriás Samsungommal...

Persze az LG-ről már lemaradtam, max használtan van, kb olyan státuszban van, mint mikor valami régi cuccot veszek a Jófogásról...

Szerintetek végleg vége? Vagy van rá egy minimális esély, hogy egyszer a távoli jövőben újrakezdik?

Mert ha igen, én azonnal venni fogok egyet...!

nov. 19. 21:04
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
nov. 20. 08:02
 12/17 anonim ***** válasza:

Nem ánom, elég sok baköővést követtek el.

Gondolom nem kell ecsetelni, hogy a sorozatosan bootloop-ba kerülő Nexus 5X/LG G4 párossal mennyi felhasználó járt rosszul, G5 egy elhibázott konstrukció volt, a G3-nál a kijelzővel voltak problémák.

Igazából elég peches volt a vége felé, talán egyetlen érv volt mellettük, hogy hamar beesett az áruk.

De én nem látom, hogy ők hiányoznak a mostani piacról.

A Sony sem tesz igazán hozzá sokat...

nov. 20. 12:44
 13/17 A kérdező kommentje:

#12 uuu, tényleg, még a Sony is, emlékszem az Xperia U típusra, amelyiknek a világító sáv volt az alján! Mondjuk Sony telefonok most is vannak.

Egyébként érdekes, hogy az LG Wing hogyhogy nem lett olyan népszerű, hogy megérje folytatni? Nem semmi kivitelezés szerintem! Emlékszem, mikor láttam róla videókat, annyira tetszett, csak sajna nem volt rá pénzem, 16 vagy 17 éves voltam akkor, mikor megjelent, az ára persze borsos volt...

nov. 20. 20:42
 14/17 Márt király válasza:
Valószínűleg nem fog vissza jönni
nov. 21. 17:40
 15/17 anonim ***** válasza:

#13.Sérülékeny konstrukció, nagy fejlesztési költséggel járna, hogy megfelelő formában piacra kerüljün.Egyszerűen nem éri meg nekik ilyen formában. Nem véletlenül kezdenek most kihátrálni a hajlítható telefon fejlesztéséből a kínai gyártók is.

Figyelembe kell venni, hogy bármennyi pénzért nem veszik meg a fogyasztók.

LG-nek meg a veszte teljesen ez volt, hogy a kínai márkák már nem csak olcsóbban hozták az azonos szintet, hanem messze jobbra is képesek voltak és még olcsóbban.

Amúgy most engedték újra EU-ba a BBK-t, ott a Sony, Honor, Xiaomi, Samsung, Apple és a Moto is kezdi összekapni magát. Meg jönnek újabb márkák is, mint a Transmision saját almárkája vagy éppen a Techno.

Ha különlegesség kell ott van a Nubia és a Zenfone is. Szóval szerintem az LG perpillanat nem hiányzik annyira a piacról.

nov. 21. 17:58
 16/17 anonim ***** válasza:
És még a Nothing Phone-t kihagytam, meg még biztosan akadnak jó telefongyártók.
nov. 21. 17:58
 17/17 A kérdező kommentje:

Hát nekem ilyen "noname" és egyéb kínai telefon biztos, hogy nem kell.

Androidos telefonból jóformán már csak a Samsung a normális. Az ilyen márkák, mint a Nokia, az se ugyanaz már, mert többször is eladták...

A Samsung (és az Apple) kivételével már nincs is normális telefon, amit régről ismerünk, mert azok a márkák vagy megszűntek, vagy eladták a kínaiaknak (Pl: Motorola, Alcatel...).

Bár nem vagyok idős, csak 21 éves, nekem mégis sokkal többet mondanak az LG, Nokia, Samsung, Alcatel, Sony(Ericsson), Motorola vagy éppen a BlackBerry márkák, mint amennyit ezek a mai Xiaomi/Redmi, Realme, Huawei, TCL, Tecno, Nubia, Nothing és társai...

Ezeket egyszerűen nem tudom igazán hová tenni. Ezek alig pár éve vannak a köztudatban.

Úgyhogy "normális" telefon az már jóformán csak a Samsung, ha pedig valakinek nem tetszik az Android, akkor az Apple iPhone van még...

nov. 21. 21:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!