Melyik telefont válasszam?
Figyelt kérdés
Samsung Galaxy A21s 128GB ,xiaomi s9 vagy note10.
Ha tudtok olyan samsung telefonokat amik max.80ezerbe kerülnek akkor irjátok le nekem.És sok ember azt mondta a xiaomi rossz erröl is kérek véleményeket.
2021. jún. 19. 17:23
1/10 anonim válasza:
3 totál eltérő telefont írtál le, amiből a Note 10, aztán végképp egy olyan telefon, ami nem a te pénztárcádhoz van mérve a kérdés alapján.
2/10 anonim válasza:
Nekem xiaomi redmi note 10 van . Én nagyon meg vagyok vele elégedve 😍
3/10 anonim válasza:
ha 80 ezer forint körül keresel telefont,akkor XIAOMI POCO X3 NFC-t ajánlom
4/10 anonim válasza:
Xiaomi nagyon jó telefon, a Samsungot a legrosszabb ellenségemnek sem kívánnám. Ja és az NFC-s telefonokkal vigyázz, nehogy Man In The Middle adatlopás áldozatává válj. Simán leszippanthatja az adataidat egy hozzáértő, aki pl a buszon melletted ül. Ritka az ilyesmi, de soha nem lehet tudni (csak mert itt előttem valaki említette az NFC-t)
5/10 A kérdező kommentje:
Asamsunggal mi a baj?
2021. jún. 19. 19:04
6/10 anonim válasza:
Nekem személy szerint semmi bajom nincs vele,csak a Xiaomi 100k alatt verhetetlen!!
8/10 anonim válasza:
Aki lepontozott,mondjon már 100k alatti telefont,ami jobb a POCO X3 NFC-nél!!
9/10 A kérdező kommentje:
én több helyen is megnéztem a xiaomi poco x3 prot is sokan ajánlották
2021. jún. 20. 21:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!