Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik telefont válasszam?...

Melyik telefont válasszam? Elég sürgős:)

Figyelt kérdés
Sziasztok! Tönkrement az iPhone 6-om, és muszáj új telefont vennem, hétfőn már suli, ezért sürgős a kérdés. Sajnos 60000 Ft a keret, ennyi megtakarított pénzem van. Fontos, hogy viszonylag erős aksija legyen, és a jó kamera sem árt. Samsung Galaxy A21-et, Xiaomi Redmi Note 9-et, és Nokia 5.3-at néztem ki. Ezek közül melyiket ajánlanátok? Illetve ha tudtok jobbakat ebben az árkategóriában,informáljatok légyszi:)

2021. máj. 5. 16:38
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
80%
Note 9.
2021. máj. 5. 16:39
 2/31 A kérdező kommentje:
Huh, nagyon megosztó vélemények vannak róla, van ahol azt olvastam, hogy tök hamar elkezd laggolni, meg fura dolgokat csinál. Te saját tapasztalatból írod?
2021. máj. 5. 16:41
 3/31 anonim ***** válasza:
77%

Szia!

Én is a Xiaomit ajánlom.

Keresztanyámnak is az van, és meg van vele elégedve!

És én is Xiaomit szeretnék magamnak vásárolni majd a nyári leárazásokkor.

2021. máj. 5. 16:54
 4/31 anonim ***** válasza:
86%

"Te saját tapasztalatból írod?"

Nem. Viszont a másik kettő meg sokkal gyengébb.

Egyébként érdemes elolvasni ezeket, mindenre kitérnek:

[link]

(a galaxy a21-ről nem találtam tesztet)

[link]

2021. máj. 5. 16:59
 5/31 anonim válasza:
0%
Samsung A71
2021. máj. 5. 17:00
 6/31 anonim ***** válasza:
37%
Xiaomi ezek közül, de a Huawei P40-t is bátran ajánlom.
2021. máj. 5. 17:09
 7/31 anonim ***** válasza:
86%

Anyamnak redmi note 9 van nekem meg redmi note 9 pro-m, tokeletesen meg vagyunk elegedve vele.

Elozo telefonom: xiaomi mi a2

2021. máj. 5. 17:22
 8/31 anonim ***** válasza:
40%
Samsung vagy Nokia .
2021. máj. 5. 17:29
 9/31 A kérdező kommentje:
6os,az, hogy a Huawei nem támogatja a GMS-t, mennyire nehezíti meg a használatot?
2021. máj. 5. 17:29
 10/31 anonim ***** válasza:
66%
Én bátran ajánlom még a listán nem említett de én felhozom galaxy a20e telefont :) ár érték arányban megfelelő kis egyszerű telefon de gyönyörűen fotóz legalább is szerintem, kényelmes a fogása, nem óriás méret, töltése ki bír nálam fél napot is akár de powerbank hozzá. Amúgy én elsőre sok véleményt olvastam róla és sok pozitív van róla pár negatívval de az elenyésző. Nekem semmi gond nem volt eddig vele. Annyi hogy más a töltőrésze és nem a szokványos usb vég amit többen megszoktak hanem lekerekített kicsit. De ez mellékelve van a dobozba meg füles is. Alzánál vettem, csak átvettem és semmi hiba vele. Ajánlani tudom :).
2021. máj. 5. 17:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!