Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nem tudom hogy melyik telefont...

Nem tudom hogy melyik telefont válasszam?

Figyelt kérdés

Az egyik a xiaomi redmi note 9, a második a xiaomi redmi 9 és a harmadik a samsung galaxy a21s.

Nemtudok dönteni a 3 telefon között. Írjátok le a tapasztalataitokat és véleményeket hogy könnyebben tudjak dönteni :)

Azt hallottam, hogy az a21s-nek nem annyira jó a kijelzője. A redmi 9-ről pedig annyit tudok hogy szinte ugyanaz, mint a redmi note 8-t csak gyengébb a kamerája, illetve műanyag a hátlapja.

Egy telefont youtubozásra, instagrammozásra, fotózásra meg tanulásra illetve telefonálásra

Más telefon nem igazán érdekel, ezek tetszenek szóval nem kérek telefon ajánlást.

2021. máj. 3. 17:43
A kérdező szavazást indított:
Xiaomi Redmi note 9
Xiaomi Redmi 9
Samsung Galaxy A21s
22 szavazat
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
46%

Nekem SM A21s van, tényleg nem a legjobb a kijelzője, illett volna bele az Amoled. Hardverben sem egy erőgép(nekem 4GB RAM-os, 128GB ROM-os változat van), bár amit kell, azt tudja futtatni. Youtube videónál zökkenőmentesen viszi a FHD videót, de itt megint utalnék a rossz kijezőre...

Összességében jó telefon, bár szerintem válassz Xiaomi-t.

2021. máj. 3. 17:52
 2/14 anonim ***** válasza:
7%

Úúú... tiszteletben tartom a döntésedet, de mit ne mondjak, jól összeválogattad őket!

A Xiaomi-nak valóban jobb a kijelzője, 1080p IPS, míg a Samsungé csak 720p TFT, vagyis duplán rosszabb!

Processzor szintúgy duplán: sz#r MediaTek gyártmány, vastagabb lapkákkal, viszont a Xiaomi telefonjaiban, ami itt viszont a Samsung malmára hajtja a vizet!

Akkor már a proci miatt inkább a Samsung, de az sem az igazi! Őszintén: mi alapján sikerült ezeket kiválasztani?

2021. máj. 3. 18:11
 3/14 anonim ***** válasza:
90%

"1080p IPS, míg a Samsungé csak 720p TFT, vagyis duplán rosszabb!"

És szerinted az ips mégis micsoda?

2021. máj. 3. 18:26
 4/14 anonim ***** válasza:
40%
Egyiket se!
2021. máj. 3. 21:49
 5/14 anonim ***** válasza:
40%
TFT kijelzőt még gyártanak? 🤔 Egyébként ezek közül mindenképp valamelyik Xiaomi, legjobb ár/érték arányú telefonok, én is azt fogok venni, volt is Xiaomim és nem is csalódtam benne, bár ez a samsungra is igaz volt (a20e volt nekem, meg j6)
2021. máj. 8. 18:16
 6/14 anonim ***** válasza:
0%
Telefonban ha nem valamilyen típusú oled, akkor az bizony tft.
2021. máj. 8. 18:19
 7/14 anonim ***** válasza:
13%
Na ezt nem is tudtam! Köszönöm az infót!
2021. máj. 8. 18:21
 8/14 anonim ***** válasza:
13%
Én azt hittem van ips, oled, meg amoled.
 9/14 anonim ***** válasza:
43%
Mármint, hogy a tft kiment a divatból
 10/14 anonim ***** válasza:
0%
Az ips panel típus, a tft és oled pedig kijelző technológia.
2021. máj. 8. 18:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!