Milyen telefont válasszak? IPhone SE-t vagy XR-t.
Milyen hajszárítót vegyek? Nekem ahhoz kéne, hogy szárítsam a hajam. [Csak, hogy érezd mit mondasz]
Nem értem miért ragaszkodni ennyire az almához, de akkor már inkább XS. Oled kijelzős és jobb is. Ugyan az az ár.
Szerintem az XR meg az SE az a kategória amit az Apple is viccből adott ki. Mindenesetre biztos jót nevetnek azokon akik mai napig is azokat a készüléket veszik.
Utolsó, biztos nevetnek az apple-nél azon, ki mit vesz, rajtad is lehet nevetni ne aggódj , meg mondtad a tutit. Az XR a 11 elődje, a 11 meg a 12-é.
Kérdező, vedd az XR-t.
Miért akadnak ki sokan, ha iphone-ról van szó. Érthetetlen. Mindenki azt vesz, amit akar.
Csak egy példa, miért nem vesz mindenki kínai olcsó ruházatot, mikor a célnak megfelel, sokan, ahogy itt a válaszolók máshol vásárolnak, drága pénzért. Ezt el lehet mondani az autókra is, nem is értem miért vesznek 10-20M-ért kocsikat, mikor lehet kapni 4M-ért is újat, tiszta hülyék, pedig ugyan arra használnák. Hagyjuk ezt a megközelítést, lejárt lemez. Abban egyetértek, hogy “milyen telefont válasszak” kérdéssel el van árasztva ez az oldal. Ennél már csak az a jobb, mikor megkérdezik, ios-t vagy android-ot válasszam...majd el döntöd fiam melyik kel neked. :))
2021 van, “túlárazott ájfon”, galaxy Fold 2 700E, az megéri az árát, vagy hallottál az új Sony Xperia-ról? 750E.
Minden túlárazott b@szki. Főleg egy magyar (szakmunkás :D) fizetésedhez.
Vegyen hulladékot 30-ért, annyiért használhatatlan mobilt kap, kidobott pénz, sok fejfájás. Van élet az iphone-on túl is, lehet venni olcsóbb mobilt, de ne 30-ért. Ha nem tudsz válaszolni a kérdésre, baromságokat ne írj.
Felső kategóriában ugyan olyan drága az Android is, sőt néha még drágább mint az iPhone.
Az Androidnál több árkategória van, az iPhone-nál meg csak egy a csúcs.
Bár egy kicsit elkezdte a kategorizálást már az Apple is.
XR!!!!
#2 Írj nekem egy jó 30 000 telefont.
Nekem az a véleményem, hogy inkább vegyél drágábban jobb dolgot mint hogy az olcsón szenvedjél es ket hónap utan tonkre menjen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!