Telefonvásárlás előtt állok. iPhone XS-t vagy inkább 11-et válasszak?
Én személyszerint azt javasolnám, hogy ne iPhone-t vegyél, más márkákhoz képest borzalmas ár/teljesítménye van és nem jobb minôségben. Inkább Xiaomit, Huawei-t, vagy esetleg Samsungot ajánlanék.
Mondjuk, ha te mindenképp ragaszkodsz a márkához, itt vannak a specifikációk:
Bár írtad, hogy mindent tudsz róluk, így egymás mellé állítva, hátha jobban tudsz dönteni.
Rajtad áll, hogy mit választassz. Választ azt, amelyik szerintem jobb volna számodra és semiképp se vegyél iPhone-t csak azért, mert mindenkinek az van a baráti körödbôl, mert semmivel sincsenek elôrébb vele, mint bárki más, mondjuk egy Xiaomival, csak elpazaroltak némi pénzt.
Szia!
A 11 a jobb
Használtan vagy újonnan szeretnéd megvenni?
Ha használtan, akkor a hardverapró oldalt ajánlom, ez azért jó, mert láthatod a hirdető értékeléseit stb
Ott a pont.
Az Iphone a legrosszabb ár érték arányban.
A OnePlus 8 Pro egy sokkal erősebb telefon, és sokan szeretik ezt a márkát iPhone után.
Pl ő 🤘
Te most konkrétan miről beszélsz? Most soroltad fel a számodra fontos dolgokat. Innentől neked kell mérlegelned és döntened..
Azt megmondani hogy 2 v 3 évig bírja nem lehet. Használattól is függ.
#1, #4:
ha iPhonet szeretne venni, felesleges elkezdeni erőlködni, hogy de de márpedig ő droidot vegyen.
Tényleg.
(Mondom ezt droidosként.)
Én XS-t vennék, mégiscsak flagship telefonnak készült, a 11 meg egy alap verzió.
Nem akarom én rátukmálni semmire csak ajángatom :D
Világéletemben droidos telefonjaim voltak, majd tavasszal megadatott a lehetőség, hogy bármelyik telefon közül választhatok a Telekom palettájából. Tehát ergó a droidosok közül is választhattam volna, de kösz nem. Soha többet.
Így megtetszett a 11 illetve az XS. Olvasgattam itt-ott mindkét telefonról véleményt, specifikációkat, de én személyszerint nem tudtam volna megbékélni a kávákkal, LCD kijelzővel, úgy unblock az anyaghasználattal, stb. a 11-nél. Így az XS-t választottam.
Megbántam? Nem én! Lehető legjobb döntést hoztam meg ezzel, hisz az XS képviselte a Pro vonalat az X szériában, mint ahogy a 11-es szériában a 11 Pro. Na meg úgy alapból megváltás volt a zöld robot rendszere után, bruhh...
Amire egy átlag embernek kell... arra még évekig elég lesz, akár 3 évig, vagy tovább is.
Úgyhogy igazából egyik telefonnal sem jársz rosszul, de ha az OLED, a kisebb káva, a kompaktabb méret vagy a jobb anyaghasználat, stb. kell, akkor mindenképp az XS lehet nálad is a befutó.
Androidosoknak meg kár próbálkozni itt bármivel is, ha a kérdező iPhone-t akar, akkor had vegyen azt. :) Az android-fanboy brigád is lázad, ha iPhone-t merünk ajánlani egy droid kérdés alatt, úgyhogy gyönyörűszépen megkérlek titeket... ne itt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!