Iphone xs 512 gb vagy samsung A 71, esetleg valami egyéb ötlet?
iPhone.
Én a Samsung és iPhone közül választottam kb egy árban voltak, 3 androidom volt most kipróbáltam...pozitív csalódás, jó döntés volt, sokkal több mindent meg tudok vele csinálni amire szükségem van, kezelhetőbb, átláthatóbb, biztonságosabb, gyorsabb...
Merci vagy Suzuki tipikus esete... :D
iPhone.
Tényleg ennyivel jobb lenne az iphone?
:O
Egy még most is csúcskategóriás telefont (XS) és egy közép-felsőkategóriásat (A71) hasonlítasz össze, nem meglepő az eredmény. :)
Ha mondjuk XS és Galaxy S20+ között kéne választani, nyilván megosztottabbak lennének a vélemények. De ott meg igazán csak az számít, hogí iOS vagy android tetszik e jobban.
6. jól mondja
nem egy szint a két telefon
iPhone-nál leginkább a hangminőség és az anyaghasználat a mérvadó. Samsung pedig kevésbe megy a látványra (nem azt mondom hogy nem látványos) , hanem inkább a specifikációk szempontjából komolyabbak.
Szerintem ár/érték arányban szerintem a Samsung jobb...
Sokan félreértik szerintem a kérdést. Ha jól értettem azt akarod tudni, hogy fogadj-e el egy 300 ezer forintos telefont ingyen vagy vegyél egy másikat 120 ezerért? Na szerinted?
Amúgy itt nem egy kategória a kettő telefon kb mint az S20 ultra vs iphone 6 fordított esetben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!