Mik a feltételei,hogy saját előfizetésem lehessen?
Figyelt kérdés
2 hét múlva 18 éves leszek,és szeretnék a t-home-tól egy saját előfizetést.Egy telefont,és egy díjcsomagot.A telefon,és a díjcsomag együtt,havi 10 ezer forint lenne. A thome-oldalán összeállítottam a telefont,és a csomagot,és betettem a kosárba,kíváncsiságból rá menetem a rendelésre,és a személyi igauolványt,és a lakcímkártyát kéri,meg azt hogy hogyan szeretném a számlát fizetni.Ha betöltöttem a 18-at,akkor ha ezeket kitöltöm,és megrendelem akkor ki is hozzák a telefont?Vagy ez hogy működik?Régen hallottam olyat,hogy kell min.6 hónap munkaviszony,de a rendelésnél,ezt nem írja hogy igazolni kellenne.Valaki leírná hogy ez hogy működik?előre is köszönöm a válaszokat.
Ha városban laksz, ne vegyél a telekomnál előfizetést! Digi mobil én is erre fogok váltani télen, hogy megszabaduljak a telekomtól. Annyi baja van a digi mobilnak, hogy falun a szemét telekom miatt nincs lefedettségük. Veszel alin telót EU raktárról. Nekem pl umidigi A7 prom van, amit jelenleg semmi pénzért nem cserélnék el :) 32000 volt black fridayen eu raktárról. 1 hét volt, míg kihozták :) most a telekomnál van egy teló részlet havi 3. A díjcsomagok meg rosszak sokszor pl a melóban az irodában baromi rossz a térerő, alig lehet fogni a netet, míg ez más szolgáltatóknál nem gond. Többféle telefonnal is kipróbáltam ezt. Veszel egy telót 40ért max, digimobil előfizut 1000ért + veszel egy telekomos sim kártyát. Amit 3 havonta feltöltesz 3 ezerrel :) dupla simes telefon kell és kész :) szerintem ez a legjobb megoldás
2021. jún. 19. 11:02
2/10 anonim válasza:
Nem kell munkaviszonyt igazolni, viszont ha drága készüléket hozol, és új ügyfél vagy, akkor számíts arra, hogy előleget kérnek.
2021. jún. 19. 11:10
3/10 A kérdező kommentje:
Egy iphone se lenne,ami 180 ezer forint. Az oldalon úgy írja hogy 0-forinttól.kb mennyi előleget kérhetnek, egy ilyen árú telefonnál?
2021. jún. 19. 11:16
4/10 anonim válasza:
nem a telefon ára a lényeg, hanem az hogy 18 vagy, és nincs ügyfélmúltad
2021. jún. 19. 13:06
5/10 anonim válasza:
Nehéz naprakésznek lenni, mert iszonyat gyorsan váltakozik minden feltétel a szolgáltatóknál is. A telefon kihozatal függ az előfizetői díjcsomagtól is. Sógornőmnek vadi új előfizetésre kis díjcsomaggal, ügyfélmúlt nélkül nem akartak adni törlesztőre telefont.
Nekem most írattuk át apukám nevéről így ezer év után az én nevemre a számlát végre, kötöttem egy L-es csomagot és bombáztak az ingyen (0ft kezdő) telefonosdival, holott amikor 2 évvel ezelőtt próbáltuk végül azért nem írattuk át, mert úgy nem tudtam volna kihozni 0Ft-al az iphonet, lévén nincs ügyfélmúlt.
Munkaviszony igazolás ilyesmi nem kell.
2021. jún. 19. 13:21
6/10 A kérdező kommentje:
És szerintetek az számít, hogy a mostani telefonszámom, az én nevemen van, de a megfendelő a nevelőapám. A thome oldalon a telefonszámommal betudok lépni,és ott van a nevem a jobb felső sarokban,de nem az én nevemen van az előfizetés. Úgy alakult hogy elváltak anyámmal, és külön költözünk, és ezért szeretnék egy új előfizetést a saját nevemre, meg a telefont is lecserélem akkor. Ez számít valamit, hogy az én nevem, ott van a thome adatbázisban, és szeretnék egy díjcsomagot. Nem lesz az hogy a nevemen már van díjcsomag, vagy valami és nem köthetek saját névre?
2021. jún. 19. 16:05
7/10 anonim válasza:
Nem számít semmit.
Csak a Telekom fiók regisztrációdhoz hozzá van rendelve a számod, ez semmit se jelent.
Írj már légyszi Telekomot, T-Home lassan 15 éve nincs, és amikor volt, akkor sem árult mobil szolgáltatást.
2021. jún. 19. 16:33
8/10 anonim válasza:
nálam semmit nem számított, hogy én voltam a számlafizető amíg apám nevén volt az előfizetés szimplán csak nekem küldték a számlákat, de semmit nem tudtam intézni egyedül és nem számítottam ügyfélnek.
A legegyszerűbb az, ha bemész és mindent megkérdezek. Szerintem ez az online előfizetésesdi csak már meglévő ügyfeleknél működik.
Egyébként meg annyi előfizetést kötsz amennyit akarsz, ha fizeted. Ha van tartozásod akkor nyilván nem fognak újat engedni, de ha rendesen fizetve vannak lehet a neveden akàr 30 is. Anyósomnak pont emiatt van inkasszó a számláján még így 65 évesen is mert egy időben 0 ésszel így hoztak ki nulla forintra telefonokat.
2021. jún. 19. 18:06
9/10 A kérdező kommentje:
Ha valaki nézi még ezt a kérdést, akkor arra tudna választ adni, ha csak egy előfizetést szeretnék mobil nélkül, ami kb havi 5ezer akkor azt simán megkaphatom?
2021. jún. 29. 00:31
10/10 anonim válasza:
igen, simán megkapod ha nincs tartozásod akármelyik szolgáltatónál
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!