Ha telenor függő mobilt veszek újat üzletben, ingyen függetleníti a szolgáltatóm és tudom saját kártyámmal használni?
Nem hiszem, egy szolgáltató illegálisba nem megy bele, azt majd ha akarod a szolgáltató megoldja, ha lejárt az x év.
Meg a GSM de akkor bukhatod a garanciát is.
Pár éve hallottam, hogy már ingyen függetlenítik a telefonokat, de lehet valami másra vonatkozik és félreértettem.
A Média Marktban venném a készüléket, csak ott így árulják telenorosan.
fuggetlent kell venni vagy olyant amirol biztos tudod hogy nem valtasz masra
ennyi
eladni eltudod...
A szolgáltató abból él, ha használják a szolgáltatását.
Ha náluk veszed, akkor a hűség/részletfizetési idő alatt nekik fizetsz, azaz hozod a hasznot!
Ezt azzal biztosítja, hogy függő a telefon!
Majd ha az lejárt (értsd: addig nekik hoztad a hasznot), akkor függetlenítik.
Nehéz ezt felfogni?
Vagy MédiaMarkt direkt függetlenül.
Azt hittem a média Marktban csak kiakarják árusítani ezt a modellt azért olcsóbb, nem volt rá utalás, hogy nem ez a készülék teljes ára és nem tudtam, hogy kötelező hozzá az előfizetés és hűségidő van, azt hittem eldobhatom a telenoros kártyát amit hozzá adnak.
Nem szeretnék telenor előfizetést, nem tudtam, hogy a vásárlás azzal jár. Köszi. Akkor független készüléket nézek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!