SOS!!! Magassarkuval rá lépett egy lány az iphonemra és betört a kijelzője és be is folyt mit csináljak most?
Szervízben cserélik pár százért.
Amúgy nem is láttam még olyan almát, ami nem lenne törött.
Mármint mivel/kivel?
Magaddal? Káromkodj egy jót magadban, és nota bene (jól jegyezd meg): magas sarkú cipőjű lányokkal csak óvatosan! Veszélyesek (nekem valamelyik banketten lépett a lábamra lány magas sarkú cipőben...)!
A telefonnal? Szervizeltesd:
A lánnyal? Ha van rá lehetőséged, kérd el a számát (a többit meg érdeklődd meg az Ifjúsági Magazinban Veres Páltól)! ;)
Lehet lepontozni, de még a legjobb barátommal is kifizettetném a kárt. Mondjuk meg is beszéltük egyszer ezt, ha véletlenül hasonló kaliberű dolog történne, alap, hogy kifizetnénk a másiknak a költségeket.
Na most, ebből következik, hogy a többiekkel is alap, hogy kifizettettem, és én sem háborodnék fel, ha fordítva történne, hiszen miattam ment tönkre. Ha nem is azonnal, de a közeljövőben (!) mindenképp.
Szóval:
1, fizettesd ki vele
2, szervizeltesd
A sorrend mindegy nagyjából, anyagi helyzeted nem ismerem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!