Lehetséges az, hogy Facebookon valakinek a neve mellett a zöld pötty folyamatosan jelen van, pedig az illető nincs fent?
Figyelt kérdés
Egyik ismerősömnek este írtam messengeren, mert láttam hogy fent van Facebookon. Az üzenetet megkapta, de nem olvasta el, viszont egész este, hajnalban, korán reggel és még most is folyamatosan megszakítás nélkül zöld pötty van a neve mellett. Tehát bármikor ránéztem a telefonomra, mindig fent volt. Lehetséges az hogy nincs is fent? Miért mutatja akkor a zöld jelet? Vagy mitől ragadhat be? Ha mondjuk az ember nem lép ki a Facebookból?2021. máj. 26. 08:36
11/14 A kérdező kommentje:
És ha valaki letilt a facebookról, akkor azt sem látom, hogy fent van ugye?
2021. máj. 26. 11:33
12/14 A kérdező kommentje:
És ha letilt akkor messengeren ha írok neki, akkor nem lesz kézbesítve sem az üzenet, ugye? Mert küldtem még üzenetet, de azt írja a messengeren hogy kézbesítve van, csak még nem olvasta el.
2021. máj. 26. 12:53
13/14 anonim válasza:
Kilőttem, nekem ne árulkodjon mikor vagyok ott, ne baszogassanak örökké.
14/14 anonim válasza:
Mindig is összevissza jelezte az aktív állapotot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!