Lehetséges az, hogy Facebookon valakinek a neve mellett a zöld pötty folyamatosan jelen van, pedig az illető nincs fent?
Szintén többször tapasztaltunk ilyet. Mondtam a férjemnek, hogy látom egész nap fenn voltál a fészen, nem dolgoztatok? :'D mondja, hogy rá se nézett a telóra, annyira dolgoztak... Aztán este nézem, hogy megint azt írja a fész, hogy fenn van, de mikor hazaér, leteszi a telót egy helyre, és reggelig rá se néz xd szóval elég egyértelmű volt, hogy valami beragadt. :D
Mi úgy tapasztaltuk, hogy egy frissítés megoldja. Régen volt frissítve az app a telón. Frissítés után jó szokott lenni. :)
6-os kiegészítés... :D
De persze van, hogy zöld az ember, de nem ér rá, nem akar rögtön válaszolni, ezért el se olvassa az üzit. Meg van, hogy a laptopon elérhető vagyok, de közben jövök-megyek a házban, és nem is ülök a gép előtt...
Én ezért nem sértődnék meg, hogy nem reagál valaki azonnal.
Ha napok múlva se, akkor érdemes megnézni, hogy mennyire aktív amúgy a fészen... Könnyen lehet, hogy nem direkt nem reagál. Attól függ, mennyire fontos, mi úgy szoktunk, hogy ha sürgős valami, akkor ha nincs reakció, felhívjuk inkább a másikat, aztán kész. :)
Az ilyenek miatt kapcsoltam ki, hogy mutassa ha online vagyok. Állandóan azt mutatta, hogy fent vagyok, hajnalban jöttek az üzik meg a sértődés, hogy miért nem válaszoltam.
Szerintem nem a használatot nézi hanem ha nem jelentkezel ki mindig elérhetőnek mutat ha van net. De az utolsó csak egy tipp
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!