Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyiket válasszam? Samsung...

Melyiket válasszam? Samsung A72 vagy A52 5g?

Figyelt kérdés

Telefonvásárlás előtt állok és ez a két telefon között vacilálok.

Néztem összehasonlításokat és az A52 felé hajlok inkább.

Viszont nem tudom mennyit számít A72-nél az a +500mAh az akksiban vagy pl a Telephoto kamera.

A telefont főleg böngészésre, olvasásra, videonézésre használnám, illetve fotózni is szeretnék ha lesz lehetőség.

Nem játszanák rajta olyan gyakran ha igen akkor sem nagyon rendszerigényes játékokkal

2021. máj. 24. 19:48
 1/3 anonim ***** válasza:

A tesóm 52-őt vett, én 72-őt.

Az akku sokat számít. Konkrétan nem tudom lemeríteni.

A kamera nagyon állat, olyan mintha egy nagy fényképeződ lenne profi objektívvel. Nem az, de olyan érzést nyújt, én nem művészi fotókat csinálok vele, de minden helyzetben jól teljesít, legyen az közeli vagy távoli téma. OIS mindkettőben van, konkrétan az egyik elvárás ez volt, amiért erre esett a választásom.

2021. máj. 24. 20:08
 2/3 A kérdező kommentje:
A tesódnak hogy bírja az akku? Jóval gyorsabban merül neki?
2021. máj. 24. 20:24
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem sokkal kisebb, a 72-be 5 ezres, az 52-be 4500-as akku van. Azt mondja hogy neki több mint elég.
2021. máj. 25. 10:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!