IPhone SE 2020 vagy 12 Mini?
Navonos??
Lemaradtam egy jellegzetes emberkéről?? Miről van szó?? :D
Kíváncsi vagyok :D
Valaki mindig beírja hogy vegyél navon mizu-t.
Amúgy 80 ezer forint van a kettő között (SE és Mini) szóval azért nem mindegy…
TouchID csak addig szól az SE mellett, amíg kell a maszk. Amúgy mindenben jobb a FaceID, főleg a plusz funkciók miatt.
Nekem 12 mini-m van, amit egy első generációs SE-t váltott le. Vártam én is az SE utódját, de mikor megtudtam, hogy a 8-as házát kapja azonnal tudtam, hogy nem fog kelleni. Én az SE utódjának pont egy 12 mini-t képzeltem el. Aztán meg is vettem, pedig nagyon sokaltam érte a pénzt.
Egyetlen negatívum a kicsi akku, de 1-1,5 napot így is simán bír.
Becsatlakozva: igen, #5-ös, van itt ebben a kategóriában egy illető, aki állandóan, minden ilyen jellegű kérdésben ezt a sz#rt ajánlgatja:
Mert hogy higyjük el, hogy neki jól működik, mindenre jó, meg persze marketing is, mivel Ő "elvileg" a Navon-nak dolgozik! - és ez utóbb minket mégis hol érdekel??? Meg amúgyis régi elavult, szerencsére senki nem vevő rá! 😅 Kapja is folyton a 0%-okat! 😆
Kérdező, pedig hidd el, a FaceID sokkal biztonságosabb: a TouchID könnyen kijátszható, pl. cellux-szal ha valaki valahonnét titokban megszerzi az ujjlenyomatodat, de az arcodat viszont nem tudják ellopni, még a fényképeddel sem, mivel 3D-ben ismer fel a rendszer! Ne zavarjon be, a mostani "maszkos helyzet" csak átmeneti állapot, de ha vége lesz - a FaceID biztosabban védi az adataidat! Szóval bár a design relatív, de a védelem szerintem inkább a 12 Mini mellett szól, nem csak az akksi és kamera, illetve minden más is:
#6 és #9
Köszönöm szépen a tájékoztatást. :D
Nem gyakran nézem ezt a kategóriát, de még nem találkoztam ilyennel. :D
Így már képben leszek, ha látom.
Köszi mégegyszer, további szép napot mindenkinek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!