Milyen fóliát ajánlanátok iPhone 12-re? (elő-,hátlapi fólia)
Sziasztok!
Üvegfólia vásárlás előtt állok és szeretnék a telefonomra előre és hátra is vásárolni egy üvegfóliát.
Várom kinek mi vált be vagy mit használ esetleg más készüléken is.
néhány tudnivaló: teljes kijelzős üvegfóliát szeretnék, árban bármeddig hajlandó vagyok elmenni, fontos a védelem, ne törjön össze egy kisebb leejtés után
A 12-es széria kijelzője, háza az iphone-ok között legjobban teljesít, nagyon strapabíró a kijelzője(tesztek alapján) , ezt csak infóként írtam, a hátlap viszont könnyen törik, ha úgy esik. Annyit mondhatok, hogy ha nézel üveglapot, olyat vegyél, ami notch-ot is takarja, van olyan is, amiből ki van vágva az a rész, így az karcolódhat. Én aliról szoktam, nekem bevállt.
iPhone 12 Glass film
Én tokot ajánlok a hátlapi fólia helyett. Vagy mindkettőt szeretnél? Szerintem egy jobb fajta tok elég lenne.
Teljes kijelzős védőüvegekkel vigyázz, némelyik képes megzavarani a FaceID-t. Én olyat használok, amin a notch ki van vágva, én jobb szeretem a szenzorokat fedetlenük hagyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!