Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone 12 mini vagy Iphone 13...

Iphone 12 mini vagy Iphone 13 mini?

Figyelt kérdés
Én mindenképp iphone telefont szeretnék venni, mind emellett a kis méret előnyös nálam így a 12 minit láttam élőben és ennek tökéletes a mérete, mivel én a régi kis iphone 4s mérethet vagyok hozzá szokva de ennek a mérete még ideális, fogtam kézben is. Viszont ugye ki fog jönni a 13-as széria bár én olvastam olyat egy cikkben, hogy lehet nem lesz a 13 pakkban mini verzió az eladások végett, de több cikkben pedig azt írják lesz. Szóval nem tudom érdemes lenne a megvárni a 13 mini verzióját vagy maradjak az eredeti tervnél ami a 12 mini lenne. Nem tudom, miben különbözni a 13 a 12től, hallottam olyasmiket, hogy elvileg nem lesz benne töltőrész? Ezt hogy kell elképzelni, mivel lehet majd tölteni akkor? Persze lehet téves infó de érdekes lenne. 12 miniben még jól tudom van ez a töltő rész. Jack hiánya szomorít el egyedül a mostani iphone készülékekben, mert ehhez vagyok hozzá szokva, meg van egy szuper jó fülesem amit régóta használok és veszek de talán van ilyen átalakító hozzá? A 13-as széria mikor fog kijönni úgy nagyjából ha van erről már valami infó és lehet tudni milyen színek lesznek készleten? Sajnos csak nagyon ősz fele tudnék venni új telefont így kérdéses, hogy lesz e még a 12 mini boltokban bár miért ne lenne, de gondolkodtam és érdemes lenne e várni a 13ra mert az mégis új lenne. Igaz a 12 mini színválasztéka se toppon van nekem de ott tetszik a fehér, kék, mentazöld szín így kíváncsi vagyok milyen színekben lesz majd a 13. Ti mit gondoltok, megérné e várni a 13 szériára vagy még simán jó a 12 is? Nekem feltétlen a mini verzió fog kelleni a méret miatt.

2021. máj. 4. 01:23
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

A 13 majd októberben, vagy ahogy az elmúlt évben csúszott, lehet hogy novemberben fog megjelenni.

A 12 mini eddig biztosan forgalomban fog maradni. De a raktárkészletek nem fognak azonnal kiürülni, úgyhogy akár még jövő év elején is leehet majd találni újat 12 miniből.

A "töltőrészt" lehet a mágneses töltőre értették.

2021. máj. 4. 07:15
 2/2 anonim ***** válasza:

Lesz 12 mini még egy darabig, ezen ne aggódj.

De, ha már ősszel veszed inkább várd meg a 13 mini-t.

2021. máj. 4. 09:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!