Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone 12 mini telefont lehet...

Iphone 12 mini telefont lehet majd még kapni ősz fele?

Figyelt kérdés

Ezt a telefont tervezem megvenni de csak Szeptember vagy Október fele, mert akkora tudom összegyűjteni rá és remélem azért akkora még lesz ez a telefon. Kék, zöld vagy fehér színben szeretném megvenni. De ha csak alapszínek lennének az se lenne gond de mindenképp 256 gb-osat szeretnék venni a sok tárhely miatt. MediaMarkt, E-digital, BestByte, Euronics, Istyle...ilyesmi helyeken gondoltam megvenni. És főleg újonnan nem használtan, mivel most erre tényleg be szeretnék ruházni.

A kérdés adott, így más választ ne írjatok ami nem a kérdéshez kapcsolódik!

2021. máj. 3. 00:04
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szeptember-október felé szokott megjelenni az új iphone és általában ilyenkor veszik ki a régebbieket az Apple Storeból. De a 12 megjelenésénél is csak a 11 Pro és Pro Maxot vették ki, a sima 11 még mindig kapható szóval szerintem elképzelhető hogy a 12 mini is maradni fog, akkor nyilván meg tudod venni. Viszont ha nem és kiszedik az Apple Storeból akkor is utána még szokott maradni a Media Markt stb helyeken addig amíg el nem fogy. Ha tényleg megveszed ősszel akkor ne aggódj emiatt, még bőven meg fogod tudni venni.
2021. máj. 3. 02:41
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Annyit tennék, hozzá az 1. Válaszhoz, hogy a 12 Mini 99%-ban biztos, h kiveszik
2021. máj. 3. 06:12
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ hogy konkurenciája-e az újaknak.

11 Pro sem lett véletlenül kivéve hisz a sima 12 és a 12 Mini konkurenciája is lett volna ezért éppen nem volna szerencsés például meghagyni 12 Mini-t amikor érkezik az utódja.

Szerintem ki lesz véve, de nem ősszel hanem jövő év elején.

De lesz majd 13 Mini is szóval lesz akkor is mit venni.

2021. máj. 3. 08:57
 4/6 A kérdező kommentje:

köszi mindenkinek! :)

én viszont olyat olvastam hogy elvileg nem lesz a 13 szériában mini :( mivel a 12 szériában sem lett olyan sikeres eladásban..pedig ha úgy van szívesen megvárnám azt is de nem biztos hogy lesz a 13ban mini pedig érdekelne :D.

2021. máj. 3. 11:35
 5/6 anonim ***** válasza:

13 Mini még biztosan lesz, szinte 100%.

Jövőre nem lesz biztosra de erről még semmi forrás.

Az hogy nem sikeres...

Eladásban ugyan úgy áll mint a 12 Pro Max, szóval akkor azt is le kéne állítani? Semmi hivatalos hír nincs róla, hogy ne lenne sikeres, meg hogy leállítanák a szériát. Így is pár hónap alatt csak annyit adtak el a 12 Mini-ből mint más telefon márkák összes telefonjából 1 év alatt...

2021. máj. 3. 11:47
 6/6 A kérdező kommentje:

5.köszönöm :)

csak megijedtem kicsit valami cikkben írták hogy ezért meg azért ne számítsunk 13 minire..

de jó hogy lesz akkor nem számít ha nem jövőre de akkor ha nem is a 12 minit venném meg akkora lesz még 13 mini is :) a lényeg igazából a kisméret élőben láttam és biztos ez a méret ideális nekem

2021. máj. 3. 11:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!