Milyen Iphone 4s méretű mobilokat lehet kapni manapság?
Figyelt kérdés
Kedvenc mobilom volt eddig az iphone 4s ami egyben az első iphone-om is volt. Mérete miatt nagyon megkedveltem és nagyon tetszett a rendszere is, először zavaros volt de hamar hozzászoktam. Korábbban voltak különböző méretű mobiljaim mint Alcatel, Huawei, Samsung. Nagy telefonokat nem szeretem, kicsiket kedvelem mert egy kézell is tudom használni főleg messengerezés közben. 2 iphone 4s-m volt eddig mindkettő használt de bírta igazából 3-4 éveig de most szeretnék újonnan venni mobilt aminek a mérete hasonlít az iphone 4s-hez. Pénzileg mindegy, mert gyűjtök rá úgyis és akkor max gyűjtök rá még ha sokba kerül csak legyen kényelmes a mérete meg gyors legyen. Milyen telefonoknak van hasonló mérete mint az iphone 4s és újonnan lehet megvenni? Főleg iphone érdekel de lehet más féle is.2021. márc. 7. 16:17
2/6 meszike91 válasza:
Nem nagyon, tartalomfogyasztásra jobb a nagyobb kijelző.
3/6 anonim válasza:
iPhone 12 mini, esetleg kicsivel nagyobb az iPhone se2, az még talán szóba jöhet.
4/6 anonim válasza:
Az se2 ugyanakkora mint a 12 mini. Jó talán 2 mm-rel nagyobb de maga a kijelző mérete meg kisebb szóval szerintem az se2 is simán jó lehet. Mondjuk én a 12 minit jobban ajánlom az 5G miatt de kb 100.000ft-tal drágább
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!