Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » IPhone 12 Mini - Hogyan kell...

Tepfal kérdése:

IPhone 12 Mini - Hogyan kell beállítani, hogy a telefon határa koppintva bekapcsoljon az elemlámpa?

Figyelt kérdés
Láttam, hogy van ilyen funkció, de nem sikerül bekapcsolni. Végül képernyőfotóra (screenshot) állítottam, de ezzel működik, de az elemlámpa nem. Járt más is így? Én csinálok valamit rosszul? Mi a megoldás?

2021. máj. 7. 15:34
 1/8 anonim ***** válasza:
Beállítások -› Kisegítő lehetőségek -› Érintés -› Koppintás hátul
2021. máj. 7. 16:31
 2/8 A kérdező kommentje:
#1: Köszi, ez megvan, mivel a képernyőfotót is itt lehet beállítani. Az működik, az elemlámpa nem. Valaki járt még így? A készülékkel lehet gond?
2021. máj. 7. 16:43
 3/8 anonim ***** válasza:

jaaa benne sincs a listában...

akkor meg kell csinálni egy parancsot hozzá és azt hozzárendelni a koppintáshoz!

Parancsok, új parancs, művelet hozzáadása

itt kezd el beírni a felül a keresőbe, hogy zsebl

aztán kopp a zseblámpa beállítására, így hozzáadja a parancshoz a műveetet

koppints a kapcsolása szóra, majd az átváltásra (ez azt csinálja hogy ha ki van kapcsolva akkor bekapcsolja és ... fordítva :) )

a továbbiaknál tudod állítani a fényerőt

mentsd el akármilyen néven a parancsot

ha ez megvan, akkor már látni fogod a listában és ki tudod választani

2021. máj. 7. 16:57
 4/8 A kérdező kommentje:
Bocsi, én ezt nem értem, a parancsok alatt nem is találok ilyet, hogy új parancs (lehet, hogy én vagyok balf*sz :D) Nekem a Beállítások - Kisegítő lehetőségek - Érintés - Koppintás hátul menüpont alatt van két opció: Dupla koppintás vagy tripla koppintás. Mindkettőnél kiválasztható a Spotlight (elemlámpa). Eddig nincs gond. Viszont hiába választom ki, nem történik semmi. Ugyanitt a képernyőfotó működik, ezért nem értem.
2021. máj. 7. 17:13
 5/8 anonim ***** válasza:

"Spotlight (elemlámpa). Eddig nincs gond."

De pont eddig van gond... :D

A spotlight a kereső nem a zseblámpa!

Tehát neked létre kell hoznod egy parancsot ami bekapcsolja a zseblámpát!

Ezt a Parancsok appal tudod megtenni.

2021. máj. 7. 17:19
 6/8 A kérdező kommentje:
Áh, oké, köszi szépen :)
2021. máj. 7. 17:22
 7/8 anonim ***** válasza:
Off: másnak is lassú ez a koppintásos dolog? Kb. 1 másodperc mire elvégzi a parancsot nálam.
2021. máj. 8. 00:22
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha a tripla koppintás is be van kapcsolva akkor a dupla koppintásnál vár egy kicsit, hogy koppintasz-e harmadikat.
2021. máj. 8. 08:14

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!