Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek ez a fólia valóban...

Szerintetek ez a fólia valóban védi megfelelően a telefont?

Figyelt kérdés

Vettem egy új telefont a media marktban, akartam rá rakatni üvegfóliát, de közölték hogy csak üveg hatású fólia van, amit ilyen géppel raktak rá 11 ezer körül volt felrakással mindennel együtt.

Akkor ott kérdeztem hogy ez védi e a telefont ha leejtem stb és azt mondta igen, de olyan kis vékony hogy nem vagyok benne biztos.

Szerintetek?

jan. 30. 05:38
 1/1 anonim válasza:
52%
En 10ert rakattam rá. 4 nappal később másfél méterről raejtettem egy viszonylag hegyes tárgyra, nem tört be az üveg, csak a fóliát lett egy kis benyomodas. 2 héttel később telibe leesett a földre, 2 masik telom így halt meg kepernyougyileg, ennek most nem lett baja. Azt mondták kalapáccsal is lehetne utolérni, de azért azt nem próbálnám ki
jan. 30. 08:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!