Iphone 7 maximum hány wattos töltést támogat?
Figyelt kérdés
Szeretnék egy gyorstöltőfejet venni hozzá mert siralmas a gyári 5 wattos.
Tudom hogy 5 perc google, de nekem még mindig nem világos melyik típust mennyivel lehet tölteni.
2021. ápr. 22. 21:42
1/3 anonim válasza:
az iPhone 7 gyorstöltést nem támogat, viszont az 5 wattos gyári töltő helyett vehetsz 10-12 wattos töltőt amivel azért gyorsabban töltődik.
Például az iPadokhoz adott 10 vagy 12 wattos töltők tökéletesek. 2A - 2,1A - 2,4A áramerősségü töltöt vehetsz nyugdtan.
Én éveken keresztül ezekkel a töltőkkel töltöttem az iPhonejaimat gond nélkül.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ
2021. ápr. 23. 00:26
3/3 Morzsi007 válasza:
Nem baj, ha nagyobbat pl 20W-os töltőt veszel, a telefon maga szabályozza a töltő áramot. Persze felesleges 20w-os, de gondolj a jövőre, ha lesz másik telefonod. 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!