Mennyit adnátok ki maximum egy tokért?
Figyelt kérdés
Van egy drága telefonotok, pl iphone, samsung stb Mennyi a max, amit kiadnátok egy tokért? Kinéztem egy bőr tokot, tetszik is, de majdnem 10k.2021. jan. 17. 14:34
1/25 anonim válasza:
Hát, az enyém 3500 Ft volt, de az egy alsó-közép kategóriás Huawei-nek a tokja. Ennél többet legfeljebb akkor adnék tokért, ha annyira tetszetős mondjuk. De 10000 Ft-ot nem adnék érte.
2/25 A kérdező kommentje:
amit kénztem tetszik, meg a telefon se volt olcsó, iphone 11. Csak most le van értékelve a tok 17k-ról.. :D
2021. jan. 17. 14:44
3/25 anonim válasza:
Nekem annyit nem érne. De ha neked az tetszik, és nem is hiányozna máshonnan az ára, akkor vedd meg.
4/25 anonim válasza:
240k volt a telefonom, 10 dollár a tok illetve még másik kettő 1300-1300 forint, én nem adnék 10k-t egy tokért, de ha neked tetszik, és örömet okozna, vedd meg, és ne mások véleménye érdekeljen! :)
5/25 anonim válasza:
Magyarországon 3000 ft-ért árult tokból rendeltem eBay-ről KETTŐT 800 Ft-ért összesen.
6/25 anonim válasza:
2500 ft.
Amúgy a mostani tokom eredetileg 6000 volt, de mivel telefonnal együtt rendeltem, lement 2000 alá
7/25 anonim válasza:
Majdnem 10e?az egy ájfon árához képest aprópénz.vedd meg amelyik tetszik,ne legyél smucig.
8/25 anonim válasza:
Első vagyok. Igazából Iphone esetében lehet, én se foglalkoznék a tokkal. Mondjuk én Iphone-t nem valószínű, hogy fogok venni, mert felszereltség és árkategória szempontjából nem én vagyok a célközönsége, de lehet, hogy egy tizest még be tudnék mellé vállalni, ha tényleg olyan szép az a tok.
9/25 anonim válasza:
Media Markt-os 9 ezres tokot vettem az asszony telójára, majd amikor harmadszorra is eltört, visszakértem az árát.
3 dolcsiért vettem ugyanolyat kínából.
10/25 A kérdező kommentje:
Az a baj h az igazi bőrtok alin is 20 dollartol indul. Am a mostani az spigen, 4k volt
2021. jan. 17. 18:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!