Mi értelme egy okosórának?
Figyelt kérdés
Gondolom aki rohangászik, sportol annak talán ad valami extra infót. Telefont mindenhova hordozom magammal, üzenetekre egyből válaszolok, szóval ez se szempont, hogy kiszűrjem fontos-e az adott üzenet, mert minden az :D Milyen ész érvek vannak még?2021. ápr. 13. 16:53
31/32 anonim válasza:
Az always-on nem fogyaszt számottevően többet, mert olyankor leveszi a fényerőt és sötétebb tónusokat használ a számlapokon is, egészen amíg fel nem emeled a csuklód.
De amúgy sosem értette, mi értelme az állandóan világító kijelzőnek: amikor sétálok és lógatom a kezem, vagy ülök és ölbe tett kézzel nézem a TV-t vagy gépelek, akkor nem nézegetem az órát, így ezt a funkciót kicsit feleslegesnek tartom.
De saját tapasztalatom az, hogy always-on nélkül 2 nap után este olyan 20% körül marad benne, bekapcsolt kijelzővel meg 10% körül.
Persze az Apple fejleszthetne az akkun, de ha megnézzük a többi gyártó hasonló termékeit, azok sem tudnak sokkal többet. Sajnos a technika jelenleg itt tart, egy minden funkcióval rendelkező okosóra max 2-3 nap.
32/32 anonim válasza:
Az EKG mérésére alkalmas órák (Samsung, Apple, Withings) hasznosak, ha fennáll a gyanú, h valami nem oké a szíveddel. Nekem egy időben volt gyakran aritmia-élményem, akkor vettem egy relatíve olcsó Withings órát, időnként csináltam vele EKG-t, és a kardiológiai kivizsgálásra magammal vittem a kinyomtatott kardiográfokat, amit az orvosom át is nézett lelkiismeretesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!