Mi értelme egy okosórának?
Nekem csak egy mezei Mi Band 3-am van.
Időt mutatja, ha üzenet jön, rezeg, még ha a telefon néma módban van is. Így mindig azonnal tudok válaszolni.
Akkor is jó, amikor hívnak, mert a telefon csengése helyett ez csak rezeg a karomon, mást nem zavar. Ugyanez a helyzet ébresztéskor is, ha nem akarom a velem egy helységben alvókat felébreszteni.
Akkor is jó, amikor le akarom némítani/hangot akarok adni a telefonra, nem kell azt elővenni, hanem az órán lehet állítani.
használd 1 évig aztán meglátod
én vettem egy használt Apple Watchot pont ezért, aztán 1 év után továbbadtam, nem buktam rajta sokat, de legalább kipróbáltam.
Sok értelmét én se látom. Annak hasznos, aki sportol - mondjuk fut - és nem kell állandóan telefonját elővennie.
Nagyrészt csak menőzés, villogtatás.
Apple watch pl megmentett már több életet is. Figyeli a szívritmust és szól, mielőtt szívrohamot kapnál.
Tudja, ha elájultál és értesíti a beállított sürgősségi kontakto(ka)t. 70 éves Mutterka, aki már ájult el, és csak 3 nap múlva találtunk rá, kapott egyet. Persze ha a 8 kertben ájul el, extra szolgáltatás, hogy tudom, merre jár a lopott óra.. Khm Khm
Aki nem sportol, de keveset mozog, azt noszogatja. A lépés számláló nagyon hasznos. Ráadásul lehet vele kedvezményt is szerezni, ha képes számlálós eseményekre megy vele valaki :)
Egy hívásról tudom, ki hív, és akarok-e beszélni vele, nem kell hozzá szóljon a mobil, a karomon érzem. És látom is ki az. 2 mozdulattal indokkal utasitom el a hívás (keress később / vissza hívlak / már a Bélát szeretem...)
Túra útvonal rögzítésre még a garmin is alkalmatlan sajnos önmagában, de erre vannak pontosabb és kevesebbet fogyasztó célszerszámok is.
Státusz szimbólum, akár a kóla és a energia ital, akinek van, többet ér, akinek nincs, az kívülálló (nyilván viccesnek hiszed, de van az a réteg...)
Nagyon ügyesen belekötöttél egy pontba, amit szándékosan emeltem ki, hogy viccesnek tűnhet, de ezek bizonyos rétegekben megfigyelt szokások alapján tudom kijelenteni. Azért, mert TE a Nagy Királya a Gyakori Kérdések oldalnak ebben nem hiszel, ügyesen belekötsz abba, amit szegényes felfogóképességeddel nem igazán tudsz megérteni. Hát sajnállak.
Amikor valakin egy ilyen óra megcsillan és a munkatársai a soron egyből "hú de menő" beszólásokkal illetik, az bizony pont az a státusz, amit te nem értesz meg akkor sem, ha éppen az orrod előtt történik.
A szánalmas pontosan a hozzáállásod és a szöveged kedves nyolcaska.
Mondjuk érdekes, hogy #5-ös hozzászólásra nem jött "ez szánalmas", pedig ugyan azt írja: menőzésre jó. Azaz státusz.
Hmm, vajon ott nem fogta fel nyolcaska a szavak jelentését?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!