Mostani telefonos mennyire sugároznak magukból ki káros sugárzást?
Figyelt kérdés
Ha a nadrág zsebemben tartom akkor károsithatja valamelyik ottani szervemet?2021. ápr. 13. 14:09
1/6 anonim válasza:
"Mostani telefonos mennyire sugároznak magukból ki káros sugárzást?"
A legtöbb telefon SAR-adatait megtalálod az interneten.
2/6 anonim válasza:
Nem ionizáló sugárzást bocsátanak ki, így nem káros. (Az UV sugárzás ionizáló.) A teljesítménye okozhatna problémát (a "fűtő" hatása miatt), de alaphelyzetben ez elhanyagolható (ahogy egy szobát sem fog befűteni egyetlen gyertyaláng).
3/6 anonim válasza:
Az egyik egyetemi oktatóm ezt a témát kutatta, vele volt egy beszélgetésem óra után, ő azt mondta, hogy az esélye ennek gyakorlatilag nulla. Én is utánanéztem, nem találtam szakirodalomban olyan esetet, ahol egyértelműen ez okozta volna a problémát.
Persze, elméletileg lehetséges (mint az, hogy holnap becsapódik a Földbe egy aszteroida és meghalunk), de akkor már a vízben lévő női nemi hormonok (samponokból, fogamzásgátlókból, műanyagok bomlástermékeiből), vagy a környezetszennyezés sokkal nagyobb veszélyt jelent a férfi nemi szervekre (általában ezt szokták félteni), mint a telefonok.
4/6 anonim válasza:
Pontosan annyit mint a régiek, mert ugyan azon az elven működnek.
5/6 anonim válasza:
Ha fiú vagy és a meleg telefont a szűk farmer zsebében hordod a t*köd mellett, az okozhat termékenységi gondokat. Nem a sugárzás miatt, ha meleg sót tennél mindig oda, az is gond lenne.
6/6 anonim válasza:
Valamennyire biztos, de elhanyagolható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!